Babagan Kita

Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing spesialisasine manufaktur lan adol peralatan Keamanan, produk EOD, produk RescuePenyelidikan pidana, lsp.

Visi kita yaiku nyedhiyakake produk lan teknologi paling anyar kanthi rega paling larang kanggo para pelanggan, lan sing luwih penting yaiku kualitas tinggi. Saiki, produk lan peralatan kita wis digunakake ing biro keamanan umum, pengadilan, militer, adat, pamrentah, bandara, pelabuhan.

  • company
  • company
  • company

PAWARTA

news

PRODUK TERBARU