Warta

  • Misi Chang'e-5 China wis retur ...

    Wiwit taun 1976, conto rock lunar pisanan sing bali menyang Bumi wis mlebu. Ing tanggal 16 Desember, pesawat ruang angkasa Chang'e-5 China nggawa udakara udakara 2 kilogram sawise ngunjungi permukaan wulan. E-5 ndharat ing rembulan tanggal 1 Desember, lan diangkat maneh ing tanggal 3. Desember ...
    Waca liyane
  • Heweiyongtai is appearing at the EUROSATORY

    Heweiyongtai tampil ing EUROSATORY

    Heweiyongtai tampil ing EUROSATORY 11-15 Juni 2018, Eurosatory biennial diwiwiti kanthi mbukak merek ing Pusat Pameran Paris Nord Villepinte. Tim perdagangan internasional Heweiyongtai melu pameran lan nampilake sawetara perwakilan ...
    Waca liyane
  • Heweiyongtai & “Police Industry Salon” Hit A New Stride In The ⅫTH SOFEX JORDAN 2018

    Heweiyongtai & "Salon Industri Polisi" Hit ...

    Wiwit tanggal 8 nganti 10 Mei 2018 (total 3 dina), SOFEX kaping 12 (pameran lan konferensi operasi khusus pasukan) Jordan dianakake ing pusat pameran Amman kanthi dhukungan saka raja Yordania. Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd minangka s ...
    Waca liyane
  • Heweiyongtai Attent 16th Defence Services Asia Exhibition & Conference

    Heweiyongtai Hadiri Layanan Pertahanan Ke-16 ing Asia ...

    15-19 April, Pameran & Konferensi Layanan Pertahanan Ke-16 2018 kanthi resmi dibukak ing Kuala Lumpur, Malaysia. Beijing Heweiyongtai Sci & Tech CO., Ltd, minangka pabrikan profesional peralatan keamanan khusus, melu pameran ...
    Waca liyane
  • International Defence &Conference IDEX 2017,ABU DHAB-UNITED ARAB EMIRATES

    Pertahanan Internasional & Konferensi IDEX 201 ...

    Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd nggayuh IDEX Pertahanan Internasional & Konferensi 13th 2017, EMIRAT ARAB DHU-UNITED UNITED, stan kita 12-A41. Kita nuduhake sistem inspeksi sinar-x portebel, EOD Jammer, detektor eksplosif portebel lan sawetara liyane sing maju poli ...
    Waca liyane
  • Beijing Heweiyongtai Sci&Tech Co., Ltd attent the 9th International Defence and Seminar IDEAS

    Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd kanggo ...

    Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd nggayuh Pertahanan Internasional lan Seminar IDEAS 2016 Pakistan. Kami nuduhake sistem inspeksi sinar-x portabel, EOD Jammer, detektor eksplosif portabel lan sawetara peralatan polisi canggih liyane. Akeh pengunjung kepincut karo piranti canggih, mantan ...
    Waca liyane