Solusi EOD

  • Mine Detector

    Detektor Tambang

    Detektor tambang UMD-III minangka detektor tambang genggam (operasi prajurit tunggal) sing akeh digunakake. Iki nggunakake teknologi induksi pulsa frekuensi dhuwur lan sensitif banget, utamane cocog kanggo ndeteksi tambang logam cilik. Operasi kasebut gampang, mula operator bisa nggunakake piranti mung sawise latihan cekak.
  • HW-400 EOD Robot

    HW-400 Robot EOD

    HW-400 EOD Robot minangka siji-sijine robot EOD ukuran cilik lan menengah sing duwe desain gripper dobel, fungsi super-perspektif super, lan integrasi pengintaian, transfer lan pembuangan. Minangka robot ukuran EOD, HW-400 duwe volume sithik, bobote mung 37kg; nanging kapasitas operasine wis nggayuh standar robot EOD ukuran medium, lan bobot ngrebut maksimal nganti 12kg. Robot ora mung struktural kuat lan entheng, nanging uga memenuhi syarat militer nasional ing pirang-pirang aspek kayata pencegahan debu, anti banyu lan perlindungan korosi.
  • Search Bomb Suit

    Telusuri Bom Suit

    Gugatan Telusuran dirancang khusus kanggo personel sing nggoleki lan ngresiki tambang lan piranti peledak teroris. Sanajan Search Suit ora nyedhiyakake proteksi sing luwih dhuwur saka Suit Pembuangan Bom EOD, bobote luwih entheng, nyedhiyakake perlindungan sakupenge, nanging kepenak dipakai lan ngidini gerakan sing meh ora diwatesi. Suit search ngemot kanthong ing sisih ngarep lan mburi piring sing bisa disisipake piring fragmen opsional. Iki nganyari level proteksi sing diwenehake dening Suit search.
  • Underground Metal Detector

    Detektor Logam Bawah Tanah

    UMD-II minangka detektor logam multi-guna serbaguna sing cocog kanggo pangguna polisi, militer lan sipil. Iki ngatasi persyaratan kanggo TKP lan nggoleki wilayah, reresik bledosan. Iki disetujoni lan digunakake dening layanan polisi ing saindenging jagad. Detektor anyar ngenalake kontrol sing disederhanakake, desain ergonomis sing luwih apik lan manajemen batere sing luwih maju. Tahan cuaca lan dirancang kanggo tahan panggunaan jangka panjang ing lingkungan sing angel nalika menehi sensitivitas tingkat dhuwur.
  • Spherical Bomb Suppression Container

    Wadhah Supresi Bom Spherical

    (Tipe Cuplikan) Wadah Supresi Bunder Spherical (ing ngisor iki diarani produk utawa Wadah Suppression Bomb) digunakake kanggo nyandhet gelombang bledosan sing digawe dening bledosan bledosan lan efek pembunuhan puing-puing ing lingkungan sekitar. Produk iki ngemot Wadhah Supresi Bom lan trailer kanggo ngangkut bahan peledak. Produk iki digunakake ing bandara, dermaga, stasiun, kereta bawah tanah, stadion, papan pameran, alun-alun, pusat konferensi, situs inspeksi keamanan, kapal penumpang lan kargo, sepur sepur kanggo nyimpen barang-barang sing mbebayani lan mbebayani, utawa ngirim, ngangkut barang-barang sing mbebayani. , bisa uga langsung numpes ing tank. Iki uga ditrapake kanggo panyimpenan lan transportasi miwiti piranti peledak ing perusahaan militer, tentara lan tambang lsp.
  • Bomb Disposal Suit

    Suit Pembuangan Bom

    Jinis bom jinis iki dirancang minangka peralatan sandhangan khusus utamane kanggo Keamanan Publik, departemen Polisi Bersenjata, kanggo klambi personel kanggo mbusak utawa mbuwang bahan peledak cilik. Nyedhiyakake perlindungan paling dhuwur kanggo pribadi sing saiki, nalika menehi kenyamanan maksimum lan keluwesan kanggo operator. Suit Cooling digunakake kanggo nyedhiyakake lingkungan sing aman lan adhem kanggo personel pembuangan bahan peledak, saengga bisa nindakake karya pembuangan bahan peledak kanthi efisien lan intensif.
  • Explosive Devices Disrupter

    Piranti Peledak Ngganggu

    Disrupter Piranti Peledak Water Jet minangka peralatan sing digunakake kanggo ngganggu Piranti Peledak sing Disempurnakan kanthi kemungkinan ngindhari detonasi utawa bledosan. Iki kalebu tong minyak, buffer, laser, nozel, proyektil, tripod, kabel, lan liya-liyane. Piranti kasebut dirancang khusus kanggo wong EOD lan IED. Disrupter kalebu wadhah cair sing dirancang khusus. Tekanan tekanan tinggi kasedhiya kanggo ngasilake jet kecepatan cairan sing adhem banget yen ditangani kanthi IED tugas dhuwur. Lampu laser sing disedhiyakake ngidini ngarahake target kanthi akurat. Tripod kanthi mekanisme mandheg roda ratchet njamin manawa disrupter ora bakal mundur utawa goblok nalika njupuk. Sikil sing dirancang khusus bisa diatur kanggo mbenerake posisi lan sudut kerja. Kasedhiya papat peluru sing beda: banyu, spading, kaca organik, pluru doyo.
  • Flexible Explosion-proof Barrel

    Barrel-bukti Fleksibel

    Produk iki nggunakake bahan bukti ledakan buffer sing nresep energi khusus, lan nggunakake proses sewing khusus kanggo njamin panyerepan energi sing digawe saka fragmen peledak, sing bisa ngatasi fragmen, bagean piranti explosive lan kabel sing digawe sajrone proses bledosan, kanthi efektif nahan bukti, lan pemecahan kasus sing cocog lan pengumpulan bukti.
  • Bomb Suppression Blanket and Safety Circle

    Selimut Supresi Bom lan Lingkaran Aman

    Produk kasebut kasusun saka kemul sing ora bisa diledhot lan pager sing ora bisa diledhot. Inti utama kemul tahan bledosan lan pager tahan bledosan digawe saka bahan khusus, lan kain tenunan kanthi kekuatan dhuwur digunakake minangka kain njero lan njaba. Kain PE UD kanthi kinerja bukti bledosan sing unggul dipilih dadi bahan dhasar, lan proses jahitan khusus digunakake kanggo njamin panyerepan energi sing diasilake saka fragmen eksplosif.
  • EOD Robot

    Robot EOD

    Robot EOD kalebu awak robot seluler lan sistem kontrol. Awak robot seluler kasusun saka kothak, motor listrik, sistem nyopir, lengen mekanik, kepala buaian, sistem pemantauan, penerangan, basis bahan peledak, baterai sing bisa diisi ulang, cincin penarik, lsp. Lengan mekanik kalebu lengen gedhe, lengen teleskopis, lengen cilik lan manipulator. Iki dipasang ing cekungan ginjel lan diameteripun 220mm. Tiang listrik dobel lan tiang udara sing dioperasikake kanthi udara dipasang ing lengen mekanik. Kepala cradle bisa dilempari. Tiang sing dioperasikake kanthi udara, Kamera lan antena dipasang ing sirah cradle. Sistem ngawasi kasusun saka kamera, monitor, antena, lsp. Set lampu LED dipasang ing sisih ngarep awak lan ing sisih mburi awak. Sistem iki didhukung dening baterei sing bisa diisi ulang asam timbal DC24V. Sistem kontrol kalebu sistem kontrol pusat, kothak kontrol, lsp.
  • Hook and Line Tool Kit

    Kit Alat Pancing lan Garis

    Advanced Hook and Line Tool Kit minangka peralatan khusus profesional nalika ngirim bahan peledak sing curiga. Kit kasebut nduweni komponen berkualitas tinggi, pancing baja tahan karat, katrol kekuatan tinggi, tali serat kelas dhuwur lan alat penting liyane sing digawe khusus kanggo Piranti Peledak improvisasi (IED), gerakan jarak jauh lan operasi penanganan jarak jauh. 
  • Hook and Line Kit

    Pancing lan Kit Line

    The Hook & Line Kit nyedhiyakake teknisi bom kanthi macem-macem peralatan sing bisa digunakake kanggo entuk akses lan kanggo mbusak, ngapusi lan nangani piranti eksplosif sing curiga sing ana ing njero bangunan, kendaraan, uga ing area sing mbukak.