Produk

  • Hand-Held Metal Detector

    Detektor Logam Tangan

    Iki minangka detektor logam genggem portebel sing dirancang kanggo nyukupi kebutuhan industri keamanan. Bisa digunakake kanggo nggoleki awak manungsa, koper lan layang kanggo kabeh jinis barang logam lan gaman. Bisa digunakake kanggo inspeksi keamanan lan kontrol akses dening bandara, bea cukai, pelabuhan laut, stasiun sepur, penjara, gerbang penting, industri ringan lan kabeh jinis acara umum.
  • Ultra-wide Spectrum Physical Evidence Search And Recording System

    Panelusuran Bukti Fisik Spectrum lan Sistem Rekaman Fisik

    Produk iki nggunakake sensor transmisi gambar level panelitian ilmiah sing gedhe banget. Kanthi kisaran respon spektral 150nm ~ 1100nm, sistem kasebut bisa nindakake telusuran kanthi jembar lan rekaman sidik jari sing akeh, cetakan kurma, reregetan getih, urin, spermatozoa, jejak DNA, sel sing dibuwang lan organisme liyane ing macem-macem obyek.
  • DUAL MODE EXPLOSIVE & DRUGS DETECTOR

    DUAL MODE DUAL EXPLOSIVE & DUGET

    Piranti kasebut adhedhasar prinsip spektrum mobilitas ion dual-mode (IMS), nggunakake sumber ionisasi non-radioaktif anyar, sing bisa ndeteksi lan nganalisis partikel bahan peledak lan obat-obatan, lan sensitivitas deteksi tekan level nanogram. Gosok khusus digosok lan diconto ing permukaan obyek sing curiga. Sawise swab dilebokake ing detektor, detektor bakal langsung nglaporake komposisi lan jinis bahan peledak lan obat-obatan tartamtu. Produk kasebut portebel lan gampang dioperasikake, utamane cocog kanggo deteksi fleksibel ing situs. Iki digunakake akeh kanggo inspeksi bahan peledak lan obat-obatan ing penerbangan sipil, transit kereta api, bea cukai, pertahanan wates lan papan kumpul wong akeh, utawa minangka alat kanggo inspeksi bukti material dening lembaga penegak ukum nasional.
  • Fixed UAV Jammer

    Jammer UAV tetep

    Sistem HWUDS-1 ngirimake kemampuan macet drone kita ing kasus IP67 sing atos kanggo instalasi permanen ing bangunan. Kaya kabeh jammer omni-arah, HWUDS-1 bisa nyebabake gangguan ing piranti liyane, kita wis ngatasi masalah iki kanthi nyoba nggunakake daya paling sithik kanggo ngalahake drone kasebut.
  • Handheld UAV Jammer

    Jammer UAV genggem

    Jammer drone dirancang kanggo nyegah telik utawa dilacak utawa dipoto. Jammer Drone Jam Tangan iki minangka salah sawijining piranti macet UAV arah, sing minangka alat macet banget ing pasar. Jammer bentuk UAV yaiku senjata genggaman tumrap UAV, sing mupangat banget, menehi keluwesan lan kesempatan kanggo nanggapi lan nglindhungi kanthi cepet.
  • Mine Detector

    Detektor Tambang

    Detektor tambang UMD-III minangka detektor tambang genggam (operasi prajurit tunggal) sing akeh digunakake. Iki nggunakake teknologi induksi pulsa frekuensi dhuwur lan sensitif banget, utamane cocog kanggo ndeteksi tambang logam cilik. Operasi kasebut gampang, mula operator bisa nggunakake piranti mung sawise latihan cekak.
  • Hazardous Liquid Detector

    Detektor Cairan Mbebayani

    Inspektur cair mbebayani HW-LIS03 minangka alat inspeksi keamanan sing digunakake kanggo mriksa keamanan cairan sing ana ing wadhah sing ditutup. Peralatan kasebut bisa kanthi cepet nemtokake manawa cairan sing ditliti kalebu barang-barang mbebayani lan bisa mbledhos tanpa mbukak wadhah. Instrumen inspeksi cair mbebayani HW-LIS03 ora mbutuhake operasi rumit, lan bisa nyoba keamanan cairan target mung kanthi mindhai kanthi cepet. Karakteristik sing gampang lan cepet utamane cocog kanggo inspeksi keamanan ing papan sing rame utawa penting, kayata bandara, stasiun, instansi pamrentah, lan rapat umum
  • Telescopic IR Search Camera

    Kamera Telusuran IR Teleskopik

    Kamera telusuran IR teleskopik minangka serba guna, sing dirancang kanggo pamriksan visual para imigran ilegal lan barang-barang kontraband ing wilayah sing ora bisa diakses lan ora bisa dideleng kayata windows ing sisih ndhuwur, sunshade, nganggo kendaraan, pipa, kontainer dll. telusuran IR teleskopik Kamera dipasang ing tiang teleskop serat karbon intensitas tinggi lan entheng. Lan video kasebut bakal diganti dadi ireng lan putih ing kahanan cahya sing sithik banget liwat cahya IR.
  • Portable X-Ray Security Screening System

    Sistem Screening Keamanan X-Ray Portable

    HWXRY-01 minangka sistem inspeksi keamanan sinar-x sing entheng, portebel, nganggo baterai sing dirancang kanggo kerja sama karo tim respons pertama lan EOD kanggo nyukupi kebutuhan operasional lapangan. HWXRY-01 nggunakake panel deteksi sinar-X asli lan hipersensitif Jepang kanthi 795 * 596 piksel. Desain panel irisan ngidini operator nggawe gambar ing ruang sing sempit banget sanajan ukurane cocog kanggo mindhai tas sing ditinggalake lan paket sing curiga.
  • Non-Linear Junction Detector

    Detektor Junction Non-Linear

    HW-24 minangka detektor persimpangan non-linear unik sing misuwur kanthi ukuran kompak, desain ergonomis lan bobot. Kompetitif banget karo model detektor persimpangan non-linear sing paling populer. Bisa uga digunakake ing mode pulsa terus-terusan lan uga duwe output daya variabel. Pilihan frekuensi otomatis ngidini operasi ing lingkungan elektromagnetik kompleks. Output daya ora mbebayani kanggo kesehatan operator. Operasi ing frekuensi sing luwih dhuwur ndadekake ing sawetara kasus luwih efisien tinimbang detektor kanthi frekuensi standar nanging kanthi output daya luwih gedhe.
  • Portable Walk Through Metal Detector

    Walk Portable Liwat Detektor Logam

    Nalika ujar portabel, tegese detektor dinamis sing bisa digunakake kanthi cepet sajrone sawetara menit, tinimbang pirang-pirang jam. Kanthi mung siji operator, detektor logam HW-1313 bisa dipasang lan diangkut menyang lokasi sing meh wae lan siyap lan siyap sajrone limang menit! Umur batere 40 jam, bobot total 35kg lan konfigurasi transportasi siji-wong sing unik nalika ambruk, detektor bakal menehi sampeyan kekuatan sadurunge solusi keamanan sing ora kasedhiya.
  • Walk Through Metal Detector

    Mlaku liwat Detektor Logam

    Sistem detektor logam iki nganggo Frame Aluminium Lengkap lan Host layar tutul LCD sing Terintegrasi banget kanggo mriksa manawa ana barang logam sing didhelikake ing awak, kayata logam, bedhil, pisau sing dikontrol lan liya-liyane. Sensitivitas maksimal nganti ≥6g logam, kanthi antarmuka piranti lunak sing luwih gampang, luwih gampang dipasang lan dirawat.