Solusi anti-terorisme

  • Fixed UAV Jammer

    Jammer UAV tetep

    Sistem HWUDS-1 ngirimake kemampuan macet drone kita ing kasus IP67 sing atos kanggo instalasi permanen ing bangunan. Kaya kabeh jammer omni-arah, HWUDS-1 bisa nyebabake gangguan ing piranti liyane, kita wis ngatasi masalah iki kanthi nyoba nggunakake daya paling sithik kanggo ngalahake drone kasebut.
  • Handheld UAV Jammer

    Jammer UAV genggem

    Jammer drone dirancang kanggo nyegah telik utawa dilacak utawa dipoto. Jammer Drone Jam Tangan iki minangka salah sawijining piranti macet UAV arah, sing minangka alat macet banget ing pasar. Jammer bentuk UAV yaiku senjata genggaman tumrap UAV, sing mupangat banget, menehi keluwesan lan kesempatan kanggo nanggapi lan nglindhungi kanthi cepet.
  • Foldable Ladder (14 feet)

    Tangga Lipat (14 kaki)

    Tangga sing bisa dilipat digawe nganggo paduan aluminium cor kanggo bingkai, paduan aluminium sing diekstrusi kanggo tangga, lan pin sing nyambung karo stainless steel, sing bakal menehi pengalaman operasi sing gampang lan cepet sadurunge. Kabeh wektu lempitan utawa mbukak kurang saka 5 detik. Bisa dilipat nganti ukuran cilik sing ringkes lan disimpen ing papan cilik, kayata batang lan nggawa kaya tas utawa tas ransel.
  • Multifunctional Audio Video Detector

    Detektor Video Audio Multifungsi

    Detektor video Audio bisa mbantu penyelamat nemokake wong sing kejebak ing reruntuhan lan komunikasi karo dheweke. Dilengkapi karo kamera infrared, bisa digunakake ing lingkungan tanpa lampu. Host duwe fungsi transmisi nirkabel, sing bisa ditularake liwat WIFI utawa data seluler
  • Hidden Camera Finder

    Sing Nggoleki Kamera sing Didhelikake

    Finder Camera Hidden minangka teknologi sing paling dipercaya lan gampang digunakake ing pasar kanggo nggoleki kamera sing didhelikake. Fungsine adhedhasar prinsip augmentasi optik. Jargon teknis iki nuduhake kedadeyane nalika cahya sing dibayangke saka sistem optik fokus kayata kamera video dibayangke ing sadawane jalur sing padha karo lampu insiden. Iki tegese yen kamera sing didhelikake disinari lan dideleng nganggo teknologi Kamera Finder, mula refleksi sing kuat saka target kamera bakal mbukak posisine marang pangguna. Finder Kamera ngeksploitasi fenomena iki kanthi nggunakake cincin LED ultra terang sing disusun ing sekitar port ndeleng. Nalika pangguna mindai ruangan sing ndeleng liwat port tampilan, kamera sing didhelikake sing ditampilake ing kolom tampilan bakal nggambarake cahya saka LED.
  • Tactical Ladder

    Tangga Taktis

    Tangga Taktis digawe saka bahan komposit kelas aluminium lan stainless steel sing super kuat lan ultralight, lan dirancang khusus kanggo unit taktik kayata militer, polisi bersenjata, SWAT lan penegak ukum. Iki diproduksi kanthi tingkat industri netral, lan bisa tahan 300 lbs tekanan. Tangga ditutupi lapisan warna gelap anti-sorotan kanggo nyegah operator ditemokake ing wayah wengi amarga bayangan cahya. Lan sawetara bagean sing digunakake duwe efek tahan banter, sing luwih becik kita pindhah ing lingkungan sing mbebayani.
  • High Power Cellphone Jammer

    Jammer Ponsel Dhuwur Daya

    Piranti iki minangka jammer ponsel sing duwe daya dhuwur sing khusus kanggo lapangan lingkungan terbuka utawa area perisai sinyal, kayata pakunjaran, sekolah, militer, pabrik gedhe lan perusahaan tambang.
  • Portable Wide-Band Wireless Frequency Jammer

    Jammer Frekuensi Nirkabel Portabel Wide-Band

    Produk iki duwe volume sithik, bobot entheng, sing gampang digawa prajurit individu. Iki digunakake kanggo mblokir komunikasi lan transmisi data ing antarane kabeh ponsel (2G, 3G, 4G), sing bisa nyegah adegan masarakat ora ngunggah foto menyang Internet, fermentasi opini publik. Lan uga, mbiyantu mbuwang bom sing dikontrol kanthi adoh sing dikendhaleni band frekuensi ponsel utawa ponsel.
  • Anti-terrorism Mute Electric Drill

    Bor Listrik Anti-Terorisme

    Bor Listrik HW-ED-II Anti-Teror Bisu Listrik minangka salah sawijining peralatan pengeboran swara rendah, petugas polisi bisa ngebor bolongan ing tembok kanthi bor listrik bisu tanpa ditemokake para penjahat, banjur nonton apa sing ana ing njero, kanggo ndeteksi gerakane wong ing kamar sebelah.
  • Color Low-light Night Vision System

    Sistem Visi Wengi sing Cahya Cahya

    Piranti sesanti wengi iki nyedhiyakake gambar ndeleng definisi tinggi ing wayah awan, lan paling apik ing kahanan cahya lan wengi sing kurang. Kita produsen ing China, pabrik duwe kapasitas produksi kompetitif. Kita profesional lan bisa nyedhiyakake 100 set produk saben wulan, dikirim sajrone 20 dina kerja. Lan kita adol barang menyang para pelanggan kanthi langsung, bisa mbantu sampeyan ngilangi biaya menengah. Kita yakin kanthi kekuwatan lan kaluwihan, kita bisa dadi pemasok sing kuwat kanggo sampeyan. Kanggo kerja sama pertama, kita bisa menehi conto kanggo sampeyan kanthi rega murah.
  • Surveillance Ball

    Bal Pengawasan

    Bal Surveillance minangka sistem sing dirancang khusus kanggo intelijen real-time nirkabel. Sensor bentuke bunder kaya bal. Iki cukup angel supaya slamet bisa nabrak utawa ngalahake lan bisa dibuwang menyang wilayah sing adoh mbebayani. Banjur ngirim video lan audio wektu nyata kanggo ngawasi kanthi bebarengan. Operator bisa ngamati apa sing kedadeyan ing papan ndhelik tanpa ana ing papan sing mbebayani. Dadi, yen sampeyan kudu njupuk langkah ing bangunan, ruang paling ngisor, guwa, trowongan utawa jalur, risiko bakal dikurangi. Sistem iki ditrapake kanggo polisi, polisi militer lan pasukan operasi khusus kanggo njupuk tindakan anti-terorisme utawa njaga pengawasan ing kutha, deso utawa njobo. Piranti iki dilengkapi sawetara LED NIR, saengga operator bisa nggoleki lan ngawasi obyek ing lingkungan sing peteng.
  • Stereo Listening Through Wall System

    Ngrungokake Stereo Liwat Sistem Tembok

    Ngrungokake stereo multi-fungsi liwat piranti tembok minangka sing paling anyar ing produk sing padha saiki, sing bisa menehi informasi audio paling cetha kanggo pamirsa sing bakal dingerteni. Iki minangka ampli khusus sing bakal entuk swara paling sithik liwat obyek padhet kaya tembok, dadi sampeyan bisa ngrungokake kedadeyan ing sisih liyane. Mikrofon kontak minangka pin keramik sing digawe khusus kanggo ngonversi getaran dadi swara bisu. Nduwe loro transduser sing kuat kalebu piranti ngawasi sing luar biasa. Iki digunakake ing departemen polisi, pakunjaran lan intelijen.