Babagan Kita

Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd.

Babagan Perusahaan

Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing spesialisasine ing bidang manufaktur lan adol peralatan Keamanan, produk EOD, produk RescuePriksa kriminal, lsp.

Visi kita yaiku nyedhiyakake produk lan teknologi paling anyar kanthi rega paling larang kanggo para pelanggan, lan sing luwih penting yaiku kualitas tinggi. Saiki, produk lan peralatan kita wis digunakake ing biro keamanan umum, pengadilan, militer, adat, pamrentah, bandara, pelabuhan.

Kantor pusat dununge ing Beijing, ibukutha China. Ana luwih saka 400 meter persegi ruangan sing ditampilake ing sacedhake atusan jinis produk lan peralatan sing dilengkapi kanthi apik. Pabrik kasebut dununge ing Lianyungang, provinsi Jiangsu. Kita uga nggawe pusat R&D ing Shenzhen. Staff kabeh profesional teknis lan manajerial sing mumpuni kanggo nyedhiyakake layanan sing wareg kanggo para pelanggan. Kanthi nanggepi strategi pembangunan nasional "One Belt and One Road" (OBOR), kita wis nggawe agen ing luwih saka 20 negara sing beda. Produk kita panjaluk banget ing omah lan luar negeri.

Produk lan peralatan utama kami minangka nderek

Instrumen Pengawasan Keamanan

Detektor Peledak Portabel, Scanner Sinar-X Portabel, Detektor Cairan Mbebayani, Detektor Persimpangan Non-linier lsp.

Instrumen anti-terorisme & Surveillans

Jammer UAV genggem, Umer Jammer UAV, Sistem Penyelidikan Visi Wengi Cahya, Rungu Liwat Sistem Tembok.

Instrumen EOD

Robot EOD, EOD Jammer, Bomb Suit Suit, Hook and Line Kit, EOD Telescopic Manipulator, Mine Detector lsp.

Budaya Perusahaan

● Pelanggan Superior
Nyedhiyakake layanan sing ngluwihi rega pasar lan ekspektasi pelanggan kanthi ngetrapake konsep "Kepuasan Sampeyan, Kepinginanku" kanggo nggayuh kepuasan pelanggan.

Orientasi Manungsa
Karyawan minangka sumber sing paling terkenal ing perusahaan. Iki minangka komitmen kanggo ngurmati ilmu, ngurmati individu lan nyengkuyung lan mbantu pembangunan individu.

Integritas Pertama 
Integritas minangka prasyarat kanggo perusahaan supaya tetep maju lan pembangunan; janji tetep minangka prinsip dhasar manajemen operasi kita.

Harmoni Diregani 
"Fungsi ritual yaiku harmoni" minangka kabijakan kanggo ngrampungake urusan. Perusahaan njaluk kabeh karyawan kanggo nguatake kerja sama tim lan menehi hubungan karo pemasok, pelanggan, karyawan, lan pihak liyane sing relevan kanthi sikap harmoni.

Efisiensi Fokus
Perusahaan njaluk karyawan supaya tumindak sing bener kanthi cara sing bener, ngukur kinerja bisnis kanthi efisiensi lan nyengkuyung karyawan supaya luwih maju lan nggawe kinerja dhuwur.
Tetep, jero lan reticent minangka tumindak para pimpinan eksekutif lan karyawan.

Sertifikat

Babagan Tim