DUAL MODE DUAL EXPLOSIVE & DUGET

Katrangan singkat:

Piranti kasebut adhedhasar prinsip spektrum mobilitas ion dual-mode (IMS), nggunakake sumber ionisasi non-radioaktif anyar, sing bisa ndeteksi lan nganalisis partikel bahan peledak lan obat-obatan, lan sensitivitas deteksi tekan level nanogram. Gosok khusus digosok lan diconto ing permukaan obyek sing curiga. Sawise swab dilebokake ing detektor, detektor bakal langsung nglaporake komposisi lan jinis bahan peledak lan obat-obatan tartamtu. Produk kasebut portebel lan gampang dioperasikake, utamane cocog kanggo deteksi fleksibel ing situs. Iki digunakake akeh kanggo inspeksi bahan peledak lan obat-obatan ing penerbangan sipil, transit kereta api, bea cukai, pertahanan wates lan papan kumpul wong akeh, utawa minangka alat kanggo inspeksi bukti material dening lembaga penegak ukum nasional.


Detail Produk

Napa Pilih Kita

Tag Produk

Model: HW-IMS-311

Piranti kasebut adhedhasar prinsip spektrum mobilitas ion dual-mode (IMS), nggunakake sumber ionisasi non-radioaktif anyar, sing bisa ndeteksi lan nganalisis partikel bahan peledak lan obat-obatan, lan sensitivitas deteksi tekan level nanogram. Gosok khusus digosok lan diconto ing permukaan obyek sing curiga. Sawise swab dilebokake ing detektor, detektor bakal langsung nglaporake komposisi lan jinis bahan peledak lan obat-obatan tartamtu.

Produk kasebut portebel lan gampang dioperasikake, utamane cocog kanggo deteksi fleksibel ing situs. Iki digunakake akeh kanggo inspeksi bahan peledak lan obat-obatan ing penerbangan sipil, transit kereta api, bea cukai, pertahanan wates lan papan kumpul wong akeh, utawa minangka alat kanggo inspeksi bukti material dening lembaga penegak ukum nasional.

Kita produsen ing China, pabrik duwe kapasitas produksi kompetitif. Kita profesional lan bisa nyedhiyakake 100 set produk saben wulan, dikirim sajrone 20 dina kerja. Lan kita adol barang menyang para pelanggan kanthi langsung, bisa mbantu sampeyan ngilangi biaya menengah. Kita yakin kanthi kekuwatan lan kaluwihan, kita bisa dadi pemasok sing kuwat kanggo sampeyan. Kanggo kerja sama pertama, kita bisa menehi conto kanggo sampeyan kanthi rega murah.

Keuntungan Kinerja

● Keamanan dhuwur, nggunakake sumber ionisasi non-radioaktif

● Mode dobel, ndeteksi bahan peledak lan obatan umum, utawa nyiyapake operasi mode siji

● Teknologi IMS sing ora radioaktif, sensitivitas dhuwur lan alarm palsu sing kurang

● Efisiensi deteksi dhuwur, deteksi terus, kalibrasi otomatis, alarm swara, reresik otomatis, diagnosis mandhiri, tanpa operasi manual

● Diagnosis remot lan pangguna sing grapyak

● Sistem Android anyar nggawe operasi dadi luwih gampang lan efisien

● Desain penampilan sing sederhana lan apik, bobot entheng, gampang digawa

● Desain interaksi manungsa-komputer sing apik, kanthi layar tutul TFT LCD 7 inci

● Antarmuka multi-data lan piranti lunak pendukung, panyimpenan 500.000 data mentah

● Pustaka sing bisa dianyari

Spesifikasi Teknis

Teknologi

IMS (Teknologi spektroskopi mobilitas ion)

Wektu analisis

 ≤8s

Sumber Ion

Sumber ionisasi non-radioaktif

Mode deteksi

Mode dobel (mode explosive lan mode obat)

Wektu Wiwitan Kadhemen

 ≤20min

Cara sampling

Koleksi partikel liwat ngusap

Sensitivitas Deteksi

Tingkat nanogram (10-9-10-6gram)

Bahan sing dideteksi Mbledhos

TNT, RDX, BP, PETN, NG, AN, HMTD, TETRYL, TATP, lsp.

  Obat-obatan

Cocaine, Heroin, THC, MA, Ketamine, MDMA, lsp.

Tingkat alarm salah

1%

Adaptor Daya

AC 100-240V, 50 / 60Hz, 240W

Layar Tampilan

Layar sentuh LCD 7 inci

Pelabuhan Com

USB / LAN / VGA

Panyimpenan Data

32GB, dhukungan serep liwat USB utawa Ethernet

Wektu Nggunakake Baterai

Luwih saka 3jam

Cara nguwatirake

Visual lan Audible

Ukuran

L392mm × W169mm × H158mm

Bobot

4,8kg

Suhu Panyimpenan

 - 20 ℃ ~ 55 ℃

Suhu Makarya

 - 20 ℃ ~ 55 ℃

Asor Makarya

<95% (ngisor 40 ℃)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. minangka Pemasok Utama EOD lan Solusi Keamanan. Staff kabeh profesional teknis lan manajemen sing mumpuni kanggo nyedhiyakake layanan sing wareg.

    Kabeh produk duwe laporan tes tingkat profesional nasional lan sertifikat otorisasi, mula aja nganti yakin supaya bisa produk.

    Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake umur layanan produk dawa lan operator bisa digunakake kanthi aman.

    Kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun kanggo EOD, peralatan Anti-terorisme, piranti Intelijen, lsp.

    Kita wis profesional nyedhiyakake luwih saka 60 negara ing saindenging jagad.

    Ora MOQ kanggo umume barang, pangiriman cepet kanggo item sing disesuaikan.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita