Robot EOD

Katrangan singkat:

Robot EOD kalebu awak robot seluler lan sistem kontrol. Awak robot seluler kasusun saka kothak, motor listrik, sistem nyopir, lengen mekanik, kepala buaian, sistem pemantauan, penerangan, basis bahan peledak, baterai sing bisa diisi ulang, cincin penarik, lsp. Lengan mekanik kalebu lengen gedhe, lengen teleskopis, lengen cilik lan manipulator. Iki dipasang ing cekungan ginjel lan diameteripun 220mm. Tiang listrik dobel lan tiang udara sing dioperasikake kanthi udara dipasang ing lengen mekanik. Kepala cradle bisa dilempari. Tiang sing dioperasikake kanthi udara, Kamera lan antena dipasang ing endhas cradle. Sistem ngawasi arupa kamera, monitor, antena, lsp. Set lampu LED dipasang ing sisih ngarep awak lan ing sisih mburi awak. Sistem iki didhukung dening baterei sing bisa diisi ulang asam timbal DC24V. Sistem kontrol kalebu sistem kontrol pusat, kothak kontrol, lsp.


Detail Produk

Napa Pilih Kita

Tag Produk

Model: HW-18

Robot EOD kalebu awak robot seluler lan sistem kontrol.

Awak robot seluler kasusun saka kothak, motor listrik, sistem nyopir, lengen mekanik, kepala buaian, sistem pemantauan, penerangan, basis bahan peledak, baterai sing bisa diisi ulang, cincin penarik, lsp.

Lengan mekanik kalebu lengen amba, lengen teleskopik, lengen cilik lan manipulator. Iki dipasang ing cekungan ginjel lan diameteripun 220mm. Tiang listrik dobel lan tiang udara sing dioperasikake kanthi udara dipasang ing lengen mekanik. Kepala cradle bisa dilempari. Tiang sing dioperasikake kanthi udara, Kamera lan antena dipasang ing sirah cradle. Sistem ngawasi kasusun saka kamera, monitor, antena, lsp. Set lampu LED dipasang ing sisih ngarep awak lan ing sisih mburi awak. Sistem iki didhukung dening baterei sing bisa diisi ulang asam timbal DC24V.

Sistem kontrol kalebu sistem kontrol pusat, kothak kontrol, lsp.

Kita produsen ing China, pabrik duwe kapasitas produksi kompetitif. Kita profesional lan bisa nyedhiyakake 100 set produk saben wulan, dikirim sajrone 20 dina kerja. Lan kita adol barang menyang para pelanggan kanthi langsung, bisa mbantu sampeyan ngilangi biaya menengah. Kita yakin kanthi kekuwatan lan kaluwihan, kita bisa dadi pemasok sing kuwat kanggo sampeyan. Kanggo kerja sama pertama, kita bisa menehi conto kanggo sampeyan kanthi rega murah.

Video

Gambar Produk

Parameter Teknis

Robot Body

Materi Paduan aluminium kelas pesawat, mesin presisi
Ukuran L * W * H: 910 * 650 * 500 mm
Bobot 90kg (tanpa aksesoris, paket lan kothak kontrol)
Batere Batere isi asam asam timbal DC24V
Wektu kerja ≥ 3 jam
Kacepetan maksimum ≥1.2m / s
Kapasitas Loading Nalika ngemot 140KG, bisa obah biasane (pangukuran nyata).
Kapabilitas Angkat Bisa obah kanthi clamping bobot 40K lan ora bakal ngeculake (pangukuran nyata).
Kemampuan Kelas Bisa munggah ing lereng 45 ° lan mandheg terus ing iring gunung.
Kemampuan Tangga Menek Kanthi pitulung tanpa daya tarik, bisa munggah lan mudhun ing undhak-undhakan 160mm kanthi dhuwur lan lereng sudut 45 °.
Kemampuan Nguripake Ing lemah semen horisontal utawa trotoar bituminous, robot bisa nguripake jam utawa jarum jam 360º.
Lebar Passage Terbatas ≤700mm
Kapasitas Over-Alangan Bisa ngliwati alangan sing dhuwuré 320mm.
Maks. Senjata Mekanik Nyebar 1650mm
Rentang Ekspansi Maksimum Manipulator 250mm
Penyuluhan Lengan nalika digawe dawa lan mundur 500mm
Jarak Kontrol Kontrol nirkabel: ≥150m (kisaran katon); kontrol kawat: 100m (200m opsional);
Kamera Maju Induksi inframerah warna
Kamera Mundur Induksi inframerah warna
Kepala Bandulan Macem-macem kamera fokus Induksi inframerah warna
Kamera Gripper Manipulator Induksi inframerah warna
Lampu sorot Lampu sorot LED rong klompok (sak klompok ing ngarep lan mburi)

Control Terminal

Kothak Portable, anti banyu, anti debu, kekuatan dhuwur
Ukurane ≤ L 460 * W 370 * H 260 mm
Bobot ≤ 10kg
Layar Tampilan LCD LCD 12 inci, amba ndeleng sudhut, gambar bening ruangan
Operasi Pegangan rocker berkualitas tinggi, desain antarmuka piranti lunak manungsa, gampang dingerteni lan operasi sing trep
Gambar Tampilan Bisa ngawasi 4 sinyal video kanthi bebarengan utawa kanthi beda nambah siji saka 4 sinyal video kasebut
Batere Batere lithium 24V sing bisa diisi ulang, wektu kerja ≥ 3 jam yen wis diisi daya lengkap.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. minangka Pemasok Utama EOD lan Solusi Keamanan. Staff kabeh profesional teknis lan manajemen sing mumpuni kanggo nyedhiyakake layanan sing wareg.

    Kabeh produk duwe laporan tes tingkat profesional nasional lan sertifikat otorisasi, mula aja nganti yakin supaya bisa produk.

    Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake umur layanan produk dawa lan operator bisa digunakake kanthi aman.

    Kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun kanggo EOD, peralatan Anti-terorisme, piranti Intelijen, lsp.

    Kita wis profesional nyedhiyakake luwih saka 60 negara ing saindenging jagad.

    Ora MOQ kanggo umume barang, pangiriman cepet kanggo item sing disesuaikan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita