Detektor Cairan Mbebayani

Katrangan singkat:

Inspektur cair mbebayani HW-LIS03 minangka alat inspeksi keamanan sing digunakake kanggo mriksa keamanan cairan sing ana ing wadhah sing ditutup. Peralatan kasebut bisa kanthi cepet nemtokake manawa cairan sing ditliti kalebu barang-barang mbebayani lan bisa mbledhos tanpa mbukak wadhah. Instrumen inspeksi cair mbebayani HW-LIS03 ora mbutuhake operasi rumit, lan bisa nyoba keamanan cairan target mung kanthi mindhai kanthi cepet. Karakteristik sing gampang lan cepet utamane cocog kanggo inspeksi keamanan ing papan sing rame utawa penting, kayata bandara, stasiun, instansi pamrentah, lan rapat umum


Detail Produk

Napa Pilih Kita

Tag Produk

Katrangan

Inspektur cair mbebayani HW-LIS03 minangka alat inspeksi keamanan sing digunakake kanggo mriksa keamanan cairan sing ana ing wadhah sing ditutup. Peralatan kasebut bisa kanthi cepet nemtokake manawa cairan sing ditliti kalebu barang-barang mbebayani lan bisa mbledhos tanpa mbukak wadhah.

Instrumen inspeksi cair mbebayani HW-LIS03 ora mbutuhake operasi rumit, lan bisa nyoba keamanan cairan target mung kanthi mindhai kanthi cepet. Karakteristik sing gampang lan cepet utamane cocog kanggo inspeksi keamanan ing papan sing rame utawa penting, kayata bandara, stasiun, instansi pamrentah, lan rapat umum

Kita produsen ing China, pabrik duwe kapasitas produksi kompetitif. Kita profesional lan bisa nyedhiyakake 100 set produk saben wulan, dikirim sajrone 20 dina kerja. Lan kita adol barang menyang para pelanggan kanthi langsung, bisa mbantu sampeyan ngilangi biaya menengah. Kita yakin kanthi kekuwatan lan kaluwihan, kita bisa dadi pemasok sing kuwat kanggo sampeyan. Kanggo kerja sama pertama, kita bisa menehi conto kanggo sampeyan kanthi rega murah.

Spesifikasi

Bahan kemasan cair sing ditrapake: bisa ndeteksi macem-macem bahan kayata wesi, aluminium, plastik, kaca lan keramik kanggo cairan kemasan
Kategori cair sing mbebayani sing bisa dideteksi: cairan mbebayani, mbledhos, bisa ngrusak
Ukuran volume sing bisa dideteksi: botol plastik, botol kaca, botol keramik 50mm≤diameter≤170mm;
Kaleng logam (kaleng wesi lan aluminium) 50mm≤diameter≤80mm;
Volume cairan tank / tank logam ≥100ml, wadhah non-logam ≥100ml
Jarak sing bisa dideteksi efektif: cairan 30mm saka ngisor wadhah logam, 30mm saka wadhah non-logam
Botol non-logam lan cairan tangki logam duwe fungsi deteksi bebarengan
Tampilan cair sing mbebayani: lampu indikator abang, diiringi buzzer dawa
Tampilan cair aman: lampu indikator ijo, diiringi weker bip cendhak
Wektu boot: <5s, ora usah anget
Fungsi mriksa awake dhewe: fungsi mriksa dhewe nalika boot
Fungsi ngetang otomatis: kanthi otomatis bisa ngetung jumlah cairan sing dideteksi ing dina kasebut
Fungsi verifikasi identitas: fungsi verifikasi identitas multi-pangguna.
Pemeriksaan antarmuka mesin-mesin: Antarmuka mesin-mesin nyedhiyakake antarmuka tampilan warna Cina lan Inggris, lan dilengkapi sumber cahya. Gawe
Pangguna bisa nyetel utawa ndeleng status peralatan liwat layar tutul miturut lingkungan kerja.
Metode deteksi: metode deteksi ing sisih ngisor botol.
Prinsip deteksi: nganggo metode refleksi pulsa review ultra-broadband lan teknologi deteksi metode konduktivitas termal
Kategori cair sing bisa dideteksi: instrumen kasebut bisa ndeteksi bensin, solar, minyak tanah, minyak goreng, metanol, etanol, propilena
Keton, eter, benzena, toluene, gliserol, kloroform, nitrotoluena, n-propanol, iso
Propanol, xylene, nitrobenzene, n-heptane, carbon disulfide, carbon tetrachloride, formic acid, etil
Cairan mbebayani utawa korosif ing wadhah sing ditutup kayata asam, asam fosfat, asam hidroklorat, asam sulfat, asam nitrat, lsp.
Alarm awak.
Wektu deteksi: wadhah terisolasi (plastik, kaca, wadhah keramik): udakara 1 detik
Wadhah logam (kaleng aluminium, kaleng wesi): udakara 6 detik
Mode weker: tampilan grafis alarm / cahya / LCD, swara alarm bisa dipateni.
Setel weker: Piranti kanthi otomatis bisa ngreset sawise weker kanggo tes sabanjure.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. minangka Pemasok Utama EOD lan Solusi Keamanan. Staff kabeh profesional teknis lan manajemen sing mumpuni kanggo nyedhiyakake layanan sing wareg.

    Kabeh produk duwe laporan tes tingkat profesional nasional lan sertifikat otorisasi, mula aja nganti yakin supaya bisa produk.

    Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake umur layanan produk dawa lan operator bisa digunakake kanthi aman.

    Kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun kanggo EOD, peralatan Anti-terorisme, piranti Intelijen, lsp.

    Kita wis profesional nyedhiyakake luwih saka 60 negara ing saindenging jagad.

    Ora MOQ kanggo umume barang, pangiriman cepet kanggo item sing disesuaikan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita