Detektor Tambang

Katrangan singkat:

Detektor tambang UMD-III minangka detektor tambang genggam (operasi prajurit tunggal) sing akeh digunakake. Iki nggunakake teknologi induksi pulsa frekuensi dhuwur lan sensitif banget, utamane cocog kanggo ndeteksi tambang logam cilik. Operasi kasebut gampang, mula operator bisa nggunakake piranti mung sawise latihan cekak.


Detail Produk

Napa Pilih Kita

Tag Produk

Model: UMD-III

Detektor tambang UMD-III minangka detektor tambang genggam (operasi prajurit tunggal) sing akeh digunakake. Iki nggunakake teknologi induksi pulsa frekuensi dhuwur lan sensitif banget, utamane cocog kanggo ndeteksi tambang logam cilik. Operasi kasebut gampang, mula operator bisa nggunakake piranti mung sawise latihan cekak.

Kita produsen ing China, pabrik duwe kapasitas produksi kompetitif. Kita profesional lan bisa nyedhiyakake 100 set produk saben wulan, dikirim sajrone 20 dina kerja. Lan kita adol barang menyang para pelanggan kanthi langsung, bisa mbantu sampeyan ngilangi biaya menengah. Kita yakin kanthi kekuwatan lan kaluwihan, kita bisa dadi pemasok sing kuwat kanggo sampeyan. Kanggo kerja sama pertama, kita bisa menehi conto kanggo sampeyan kanthi rega murah.

Fitur

1. Waterproof, sing bisa dideteksi ing banyu.
2. Dikontrol dening mikroprosesor kanthi wektu sing akurat, konversi cepet lan kemampuan ngolah sinyal sing kuwat.
3. Sensitivitas Super kanggo ngenali obyek logam sing cilik banget.

Parameter Teknis

Bobot

2,1kg

Bobot transportasi

11 kg (piranti + kasus)

Dawane kutub sing ndeteksi

1100m ~1370mm

Batere

3LEE LR20 sel garing Alkaline Mangan

Umur batere

Ing sensitivitas maksimal - 12 jam

Ing sensitivitas medium lan kurang - 18 jam

Tegangan rendah nguwatirake swara lan cahya

Kelembapan operasi

Ditutup kanthi lengkap lan bisa ngoperasikake 2 m ing banyu.

Suhu operasi

-25 ° C60 ° C

Suhu panyimpenan

-25 ° C60 ° C

Koil sing ndeteksi

Pole pendeteksi paling dawa yaiku 965mm, sing paling cedhak yaiku 695mm, lan bobote 1300g. Rod teleskop resin kaca, lumahing ditutupi kanggo nglindhungi lingkungan. Ukuran koil pendeteksi yaiku 273mm * 200mm, bahan ABS ireng, permukaan dirawat karo EMC, lan kumparan RX hibrida digunakake kanggo nambah rasio sinyal / swara.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. minangka Pemasok Utama EOD lan Solusi Keamanan. Staff kabeh profesional teknis lan manajemen sing mumpuni kanggo nyedhiyakake layanan sing wareg.

    Kabeh produk duwe laporan tes tingkat profesional nasional lan sertifikat otorisasi, mula aja nganti yakin supaya bisa produk.

    Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake umur layanan produk dawa lan operator bisa digunakake kanthi aman.

    Kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun kanggo EOD, peralatan Anti-terorisme, piranti Intelijen, lsp.

    Kita wis profesional nyedhiyakake luwih saka 60 negara ing saindenging jagad.

    Ora MOQ kanggo umume barang, pangiriman cepet kanggo item sing disesuaikan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita