Heweiyongtai tampil ing EUROSATORY

Heweiyongtai tampil ing EUROSATORY

11-15 Juni 2018, Eurosatory dwitahunan wis mbukak merek ing Pusat Pameran Paris Nord Villepinte. Tim perdagangan internasional Heweiyongtai melu pameran kasebut lan nampilake sawetara produk representativitas. Sajrone pameran kasebut, Salon Industri Polisi kaping 17 digelar kanthi sukses.

Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd., minangka perwakilan perusahaan teknologi tinggi industri polisi Tiongkok, melu pameran kasebut lan lunga menyang luar negeri kanggo njajahi pasar internasional. Kita nampilake sawetara produk teknologi tinggi sing representativeness, kayata sistem inspeksi sinar-X portebel, ngrungokake liwat piranti tembok, detektor cair sing mbebayani, sesanti wengi sing kurang cahya, sing nuduhake merek peralatan polisi China lan pangembangan teknis ing saindenging jagad. Sajrone pameran kasebut, kita ketemu karo pelanggan internasional lan kanca-kanca sing wis suwe kerja bareng kanggo ngrembug babagan kerja sama lan pembangunan.
Sajrone pameran kasebut, lan Salon Industri Polisi kaping 172, sing dianakake dening Heweiyongtai, sukses dianakake ing Paris, Prancis. Salon luar negeri iki narik akeh perusahaan kondhang kanggo melu, kalebu Yuanda Technical & Electrical, Beijing CBT Machine & Electric Equipment Inc, Tianjin Myway International Trading Co., Ltd, Technology Tangreat (China) Co, Bayern Messe. Perwakilan saka macem-macem perusahaan ngomong lan ngobrol kanthi aktif, ngrembug babagan carane perusahaan peralatan polisi Cina bisa berkembang ing klompok, njelajah pasar jaban rangkah, nuduhake sumber daya. Salon iki dipungkasi kanthi pengaruh sing akeh ing industri polisi.

Eurosatory diwiwiti ing taun 1967, saiki wis sejarah 50 taun. Kanthi pengaruh sing akeh lan permukaan sing sumunar, iki dadi salah sawijining pameran profesional sing paling penting ing lapangan pertahanan. Saiki, Eurosatory wis dadi pameran utama solusi land & airland lan pertahanan & keamanan. Iki minangka platform paling apik ing saben negara nuduhake kekuwatan militer. Jumlah pameran lan jumlah pengunjung ing saben Eurosatory saya tambah. Ing taun iki, luwih saka 1.700 perusahaan saka luwih saka 60 negara lan wilayah sing melu pameran kasebut. Nomer pameran Tionghoa wis mencapai 56, yaiku nomer paling dhuwur wiwit perusahaan Tionghoa wiwit melu pameran ing taun 2010.

Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd sing spesialisasine ing R&D, produksi lan pemasaran peralatan keamanan khusus, utamane layanan departemen keamanan nasional, kalebu organ keamanan publik, organ prokuratorial, pengadilan rakyat, pasukan polisi bersenjata, bea cukai, lan liya-liyane. perusahaan logistik lan macem-macem perusahaan industri. Heweiyongtai didegake ing taun 2008 kanthi modal terdaftar 10 milyar lan perusahaan teknologi tinggi nasional. Staff kabeh profesional teknis lan manajerial sing mumpuni kanggo nyedhiyakake layanan sing wareg kanggo para pelanggan. Kanthi nanggepi strategi pembangunan nasional "One Belt and One Road" (OBOR), kita wis nggawe agen ing luwih saka 15 negara sing beda. Produk kita panjaluk banget ing omah lan luar negeri.


Wektu kiriman: Jun-11-2018