Heweiyongtai & "Salon Industri Polisi" Bakal Nggegirisi Anyar Ing JAVAN SOFEX 2018TH 2018

Wiwit tanggal 8 nganti 10 Mei 2018 (total 3 dina), SOFEX kaping 12 (pameran lan konferensi operasi khusus pasukan) Jordan dianakake ing pusat pameran Amman kanthi dhukungan saka raja Yordania.

Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd minangka pabrikan profesional peralatan keamanan khusus, melu pameran iki kanthi produk paling anyar, kayata Sistem Inspeksi Sinar-X Portable, Detektor Eksplosif Portable, Detektor Cairan Berbahaya, Robot Pembuangan Ordnansi Eksplorasi Cerdas lan liya-liyane . Pirang-pirang produk nutupi mriksa keamanan, bukti-bukti bledosan, pembuangan ordeansi eksplosif, investigasi pidana, investigasi teknis, pengintaian, anti-pengintaian, penyelamatan, kontrol kobongan, anti-terorisme, lsp. Produk kami narik akeh profesional polisi militer ing luar negeri mandheg sinau. Nampilake efek sing diarepake.

Gambar pemandangan

Sajrone pameran, produk produke dadi perhatian para pamirsa. Pangguna polisi ing macem-macem negara lan pameran sing relevan wis mandheg sinau babagan fungsi, aplikasi lan prinsip kerja produk kanthi rinci. Dheweke kasengsem lan pengin mlebu hubungan bisnis kanggo tujuan kerjasama luwih lanjut sawise muji babagan penerapan lan universal produk.

Pak Xu Menglin, manajer pemasaran departemen perdagangan internasional Heweiyongtai nduduhake produk & fungsi kanggo pengunjung.

Duta Besar China ing Yordania Pak Pan weifang ngunjungi stan heweiyongtai

Pak Wang Junfei, manajer pemasaran departemen perdagangan internasional heweiyongtai, nampilake produk & fungsi kanggo pengunjung.

Sistem Scanner X-ray Portable sing digawe dhewe Heweiongtai muncul ing SOFEX Yordania

Heweiyongtai gawean Sistem Penyelidikan Visi Wengi Cahya ing SOFEX Yordania

Heweiyongtai sing dikembangake kanthi ngrungokake Listen Though Wall ing SOFEX Yordania

Pameran iki ora mung nambah popularitas perusahaan ing wilayah Timur Tengah lan ngembangake pemasaran produk, nanging uga ngidini perusahaan ngerti teknologi canggih ing donya lan ningkatake teknologi lan pangembangan teknologi perusahaan.
Kanggo promosi komunikasi antarane industri polisi Tionghoa lan mitra ing luar negeri, Heweiyongtai mindhah kegiatan "Salon Industri Polisi" sing ditindakake ing China sajrone pirang-pirang taun menyang jaban rangkah, lan sukses dadi tuan rumah kegiatan "Salon Industri Polisi mlebu SOFEX Yordania".

Minangka pakurmatan kanggo salon ngundang para eksekutif senior konglomerat Prancis Safran, sing wis sinau ing China lan bisa komunikasi nganggo basa Tionghoa, nuduhake manawa ana akeh kesempatan kanggo perusahaan Tionghoa ing Yordania. Salon kasebut uga duwe penghormatan kanggo ngundang para elit saka Shenzhen Hytera, Beijing Pufan, Shanghai HRSTEK, Guangzhou Zhongli, Ningxia Senno, Bayern Messe, lsp. Mr. Gerry Wang, manajer umum departemen perdagangan Internasional Heweiyong, dadi salon lan wakil saka Hytera, HRSTEK, Senno lan Heweiyongtai, ngomong kanthi semangat.

Foto Grup Salon

Pak Mehid, eksekutif senior Safran SA, nuduhake pengalaman babagan pangembangan pasar

Insinyur pemasaran Hytera ing Timur Tengah ngobrol babagan telung kahanan supaya sukses ngembangake pasar Yordania. Kaping pisanan, goleki para pedagang sing hebat ing pameran kasebut. Kapindho, gunakake karyawan lokal kanthi basa lan budaya asale kanggo njelajah pasar lokal. Sing nomer telu, nyiyapake lokal kanggo menehi kapercayan lan kapercayan marang para pelanggan lokal, nuduhake manawa perusahaan kasebut nindakake bisnis jangka panjang lan bisa nanggapi panjaluk saka klien sing njaluk layanan dhukungan teknis, layanan sawise-sales kapan wae. Saiki, Hytera entuk akeh perusahaan merek saka Inggris, Jerman, Kanada, lan duwe luwih saka 200 kantor ing saindenging jagad kanthi meh 10.000 karyawan lan wis nggayuh prestasi sing luar biasa.

Insinyur pemasaran Hytera ing Timur Tengah nuduhake pengalaman pemasaran

Perwakilan saka perusahaan liyane wis ngobrol babagan ngembangake pasar ing jaban rangkah, kepiye usaha cilik lan menengah kudu kumpul lan tukar pembangunan.


Wektu kiriman: Mei-15-2018