Detektor Junction Non-Linear

Katrangan singkat:

HW-24 minangka detektor persimpangan non-linear unik sing misuwur kanthi ukuran kompak, desain ergonomis lan bobot. Kompetitif banget karo model detektor persimpangan non-linear sing paling populer. Bisa uga digunakake ing mode pulsa terus-terusan lan uga duwe output daya variabel. Pilihan frekuensi otomatis ngidini operasi ing lingkungan elektromagnetik kompleks. Output daya ora mbebayani kanggo kesehatan operator. Operasi ing frekuensi sing luwih dhuwur ndadekake ing sawetara kasus luwih efisien tinimbang detektor kanthi frekuensi standar nanging kanthi output daya luwih gedhe.


Detail Produk

Napa Pilih Kita

Tag Produk

Model: HW-24

HW-24 minangka detektor persimpangan non-linear unik sing misuwur kanthi ukuran kompak, desain ergonomis lan bobot.

Kompetitif banget karo model detektor persimpangan non-linear sing paling populer. Bisa uga digunakake ing mode pulsa terus-terusan lan uga duwe output daya variabel. Pilihan frekuensi otomatis ngidini operasi ing lingkungan elektromagnetik kompleks.

Output daya ora mbebayani kanggo kesehatan operator. Operasi ing frekuensi sing luwih dhuwur ndadekake ing sawetara kasus luwih efisien tinimbang detektor kanthi frekuensi standar nanging kanthi output daya luwih gedhe.

Kita produsen ing China, pabrik duwe kapasitas produksi kompetitif. Kita profesional lan bisa nyedhiyakake 100 set produk saben wulan, dikirim sajrone 20 dina kerja. Lan kita adol barang menyang para pelanggan kanthi langsung, bisa mbantu sampeyan ngilangi biaya menengah. Kita yakin kanthi kekuwatan lan kaluwihan, kita bisa dadi pemasok sing kuwat kanggo sampeyan. Kanggo kerja sama pertama, kita bisa menehi conto kanggo sampeyan kanthi rega murah.

Spesifikasi Teknis

Kekuwatan sinyal pulsa / terus-terusan

10 / 0,5 w

Frekuensi sinyal

 2400 - 2483 MHz

Umur batere

≧ 3 jam ing mode pulsa

1 jam ing mode terus-terusan

Bobot

kurang saka 1000 g


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. minangka Pemasok Utama EOD lan Solusi Keamanan. Staff kabeh profesional teknis lan manajemen sing mumpuni kanggo nyedhiyakake layanan sing wareg.

    Kabeh produk duwe laporan tes tingkat profesional nasional lan sertifikat otorisasi, mula aja nganti yakin supaya bisa produk.

    Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake umur layanan produk dawa lan operator bisa digunakake kanthi aman.

    Kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun kanggo EOD, peralatan Anti-terorisme, piranti Intelijen, lsp.

    Kita wis profesional nyedhiyakake luwih saka 60 negara ing saindenging jagad.

    Ora MOQ kanggo umume barang, pangiriman cepet kanggo item sing disesuaikan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita