Sistem Scanner Sinar-X HWXRY-03 Portabel

Katrangan singkat:

Piranti iki minangka sistem pemindaian sinar-x sing entheng, portebel, baterai sing dirancang kanggo kerja sama karo responden pertama lan tim EOD kanggo nyukupi kebutuhan operasional lapangan. Bobot entheng lan dilengkapi piranti lunak sing ramah pangguna sing mbantu operator ngerti fungsi lan operasi ing wektu sing luwih sithik.


Detail Produk

Napa Pilih Kita

Tag Produk

Model: HWXRY-03

Piranti iki minangka sistem pemindaian sinar-x sing entheng, portebel, baterai sing dirancang kanggo kerja sama karo responden pertama lan tim EOD kanggo nyukupi kebutuhan operasional lapangan. Bobot entheng lan dilengkapi piranti lunak sing ramah pangguna sing mbantu operator ngerti fungsi lan operasi ing wektu sing luwih sithik.

Kita produsen ing China, pabrik duwe kapasitas produksi kompetitif. Kita profesional lan bisa nyedhiyakake 100 set produk saben wulan, dikirim sajrone 20 dina kerja. Lan kita adol barang menyang para pelanggan kanthi langsung, bisa mbantu sampeyan ngilangi biaya menengah. Kita yakin kanthi kekuwatan lan kaluwihan, kita bisa dadi pemasok sing kuwat kanggo sampeyan. Kanggo kerja sama pertama, kita bisa menehi conto kanggo sampeyan kanthi rega murah.

EOD / IED

Penggunaan bahan peledak sing nyebar nyebar menehi tantangan lan ancaman kanggo warga sipil, pasukan penegak ukum, regu bom militer lan polisi lan tim EOD ing saindenging jagad. Tujuan utama Operator Pembuangan Bom yaiku ngrampungake tugas kanthi aman. Amarga iku, peralatan EOD, lan sistem pemindai sinar-x portofolio duwe peran penting kanggo nggayuh objektif iki - nyediakake wektu nyata, gambar obyek sing diduga kualitas tinggi, nalika njamin keamanan kabeh pihak sing terlibat.

Pengawasan Counter

Sistem pemindai sinar-X portabel nduweni peran penting kanggo mriksa saben obyek - kayata piranti elektronik, perabotan, tembok (beton, drywall) lan uga mriksa kabeh kamar hotel. Nalika njaga tokoh umum, utawa kedutaan, barang-barang kasebut uga hadiah utawa ponsel sing katon polos kudu dipriksa kanggo ngowahi sithik komponen elektronik sing bisa uga digunakake minangka piranti ngrungokake.

Kontrol Border

Sistem pemindai sinar-X portabel cocok banget kanggo obat-obatan - obatan utawa gaman, lan deteksi IED kanthi mriksa barang sing dicurigai ing wates lan perimeter. Iki ngidini operator nggawa sistem lengkap ing mobil utawa ing tas ransel yen dibutuhake. Pamriksa barang sing dicurigai cepet lan gampang lan nyedhiyakake kualitas gambar paling dhuwur kanggo keputusan sing ditemtokake.

Ing bea cukai, pejabat titik mriksa kudu mriksa kanthi cepet, ora ngganggu lan ora ngrusak kendharaan lan paket sing dicurigai saben dinane. Sistem pemindai sinar-X portebel nawakake solusi inspeksi sing apik banget kanggo titik cek sing ora duwe sistem inspeksi kargo utawa kendaraan gedhe utawa mbutuhake solusi komplementer. Cocog kanggo inspeksi barang-barang kayata amunisi, senjata, obat-obatan, perhiasan lan alkohol.

Fitur

Bisa dipasang kanthi cepet ing situs. Plat pencitraan nggunakake teknologi silikon amorf, sing gambare jelas banget. Bisa nganggo remot kontrol ing sisih mburi.

Peningkatan gambar lan alat Analisis sing kuat.

Antarmuka intuisi, Splicing gambar, kesederhanaan operasi. Piranti lunak sing ramah pangguna.

Spesifikasi

A

Spesifikasi Teknis piring pencitraan

1

Jinis Detektor Silikon Amorf lan TFT

2

Area Detektor 433mm x 354mm (Standar)

3

Detektor Kandel 15mm

4

Jarak piksel 154 μm

5

Array piksel 2816X2304 piksel

6

Ambane piksel 16 bit

7

Watesan Resolusi 3,3 lp / mm

8

Wektu Akuisisi Gambar 4-5s

9

Bobot 6.4kg nganggo Modul Box

10

Pasokan listrik 220V AC / 50Hz

11

Komunikasi Kabel: 50 meter
Nirkabel: Wi-Fi 2,4 utawa 5,8G, Udakara 70m (Ora ana lingkungan gangguan elektromagnetik)

12

Suhu Operasi 0 ℃ + 40 ℃

13

Suhu Panyimpenan -10 ℃ + 55 ℃

B

Spesifikasi Teknis-Generator x-ray

1

Mode Operasi Pulsa, diluncurake 4000 pulsa saben-saben nalika diisi daya kanthi lengkap

3

Jam kerja Luwih saka 5 jam

4

Tegangan 150kV

5

Nembus Piring Aluminium 50mm

6

Bobot 5Kg nganggo batere

C

Spesifikasi Teknis - Stasiun Imaging (PC)

1

Jinis Komputer laptop

2

Prosesor Prosesor Intel Core i5

3

Tampilan 13 utawa 14 "Tampilan LED Definisi Tinggi Lengkap

4

Memori 8GB

5

Hard Drive Ora kurang saka 500GB

6

Sistem operasi Inggris MS Windows 10

7

Piranti Lunak Optimisasi Otomatis, Invert, Revert, Gambar warna semu, Puter, Flip Horizontal, Flip Vertical, Zoom, pangukuran layar Polygon On, Gabung, Simpen, gambar 3D lan sapanunggalane.

Sistem kasebut kalebu

1

Panel Gambar

1

2

Generator sinar-X

1

3

Laptop

1

4

Kothak Modul

(Kanggo Sistem Pasokan Daya lan Komunikasi)

1

5

Kabel Ethernet

1

6

Kontroler Kabel X-ray nganggo kabel (2m)

1

7

Kontroler nirkabel sinar-X

1

8

Charger Panel Gambar

1

9

Pangisi daya Generator sinar-X

1

10

Adaptor Laptop

1

11

Kothak Panyimpenan

1

12

Manual

1

Video


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. minangka Pemasok Utama EOD lan Solusi Keamanan. Staff kabeh profesional teknis lan manajemen sing mumpuni kanggo nyedhiyakake layanan sing wareg.

    Kabeh produk duwe laporan tes tingkat profesional nasional lan sertifikat otorisasi, mula aja nganti yakin supaya bisa produk.

    Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake umur layanan produk dawa lan operator bisa digunakake kanthi aman.

    Kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun kanggo EOD, peralatan Anti-terorisme, piranti Intelijen, lsp.

    Kita wis profesional nyedhiyakake luwih saka 60 negara ing saindenging jagad.

    Ora MOQ kanggo umume barang, pangiriman cepet kanggo item sing disesuaikan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita