Kamera Telusuran IR Teleskopik

Katrangan singkat:

Kamera telusuran IR teleskopik minangka serba guna, sing dirancang kanggo pamriksan visual para imigran ilegal lan barang-barang kontraband ing wilayah sing ora bisa diakses lan ora bisa dideleng kayata windows ing sisih ndhuwur, sunshade, nganggo kendaraan, pipa, kontainer dll. telusuran IR teleskopik Kamera dipasang ing tiang teleskop serat karbon intensitas tinggi lan entheng. Lan video kasebut bakal diganti dadi ireng lan putih ing kahanan cahya sing sithik banget liwat cahya IR.


Detail Produk

Napa Pilih Kita

Tag Produk

Model: HW-TPII

Kamera telusuran IR teleskopik minangka serba guna, sing dirancang kanggo pamriksan visual para imigran ilegal lan barang-barang kontraband ing wilayah sing ora bisa diakses lan ora bisa dideleng kayata windows ing ndhuwur, sunshade, ing kendaraan, pipa, kontainer, lsp.

Kamera telusuran IR teleskopik dipasang ing tiang teleskop serat karbon intensitas tinggi lan entheng. Lan video kasebut bakal diganti dadi ireng lan putih ing kahanan cahya sing sithik banget liwat cahya IR.

Kita produsen ing China, pabrik duwe kapasitas produksi kompetitif. Kita profesional lan bisa nyedhiyakake 100 set produk saben wulan, dikirim sajrone 20 dina kerja. Lan kita adol barang menyang para pelanggan kanthi langsung, bisa mbantu sampeyan ngilangi biaya menengah. Kita yakin kanthi kekuwatan lan kaluwihan, kita bisa dadi pemasok sing kuwat kanggo sampeyan. Kanggo kerja sama pertama, kita bisa menehi conto kanggo sampeyan kanthi rega murah.

Video

Parameter Teknis

Sensor

Sony 1 / 2,7 AHD

Resolusi

1080P

Gain Control

Otomatis

Kompensasi Lampu Latar

Otomatis

Lensa

Lensa banyu, lensa IR

Tampilan

Layar HD 7 inci 1080P (kanthi tutup sunshade)

Memori

16G (Maksimum 256G)

Kekuwatan

12 v

Bahan saka Kutub

Serat Karbon

Dawane Kutub

83cm - 262cm

Bobot total

1,68kg

Bahan Kemasan

Kasus bukti banyu & kejut banyu ABS


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. minangka Pemasok Utama EOD lan Solusi Keamanan. Staff kabeh profesional teknis lan manajemen sing mumpuni kanggo nyedhiyakake layanan sing wareg.

    Kabeh produk duwe laporan tes tingkat profesional nasional lan sertifikat otorisasi, mula aja nganti yakin supaya bisa produk.

    Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake umur layanan produk dawa lan operator bisa digunakake kanthi aman.

    Kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun kanggo EOD, peralatan Anti-terorisme, piranti Intelijen, lsp.

    Kita wis profesional nyedhiyakake luwih saka 60 negara ing saindenging jagad.

    Ora MOQ kanggo umume barang, pangiriman cepet kanggo item sing disesuaikan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita