Panelusuran Bukti Fisik Spectrum lan Sistem Rekaman Fisik

Katrangan singkat:

Produk iki nggunakake sensor transmisi gambar level panelitian ilmiah sing gedhe banget. Kanthi kisaran respon spektral 150nm ~ 1100nm, sistem kasebut bisa nindakake telusuran kanthi jembar lan rekaman sidik jari sing akeh, cetakan kurma, reregetan getih, urin, spermatozoa, jejak DNA, sel sing dibuwang lan organisme liyane ing macem-macem obyek.


Detail Produk

Napa Pilih Kita

Tag Produk

Pambuka

  1. Produk iki nggunakake sensor transmisi gambar level panelitian ilmiah sing gedhe banget. Kanthi kisaran reaksi spektral 150nm ~ 1100nm, sistem kasebut bisa nindakake telusuran kanthi jembar lan rekaman sidik jari, cetakan kurma, reregetan getih, urin, spermatozoa, jejak DNA, sel exlapsed lan organisme liyane ing macem-macem obyek. sensitivitas dhuwur lan kemampuan deteksi tilas minggu super. Kanthi reagen dikembangake kanthi eksklusif, sistem kasebut nembus spektrum tradisional ultra-watesan watesan obyek, obyek permeabilitas lan permukaan kasar uga bisa digoleki lan dipoto.
  2. Chip sensitif SCMOS UV sing nyinari mburi, lensa objektif spektrum lengkap profesional lan sumber cahya multi band sistem bisa ndhukung pencitraan definisi tinggi ing kisaran UV jero, cahya sing katon lan spektrum inframerah sing cedhak. Iki bisa nyadari fungsi jarak adoh sing gedhe telusuran tapak tangan driji, njupuk (nutup) njupuk bekas driji, telusuran jarak getih potensial jarak sedheng, telusuran jejak biologis, inspeksi dokumen lan sapanunggalane.
  3. Desain terintegrasi nggawe peralatan luwih kompak lan portebel nalika nggayuh tujuan multi-fungsi. Mangkene, ngrugekake kekurangan peralatan spektrum ultra amba ing pasar, kayata ukuran gedhe, bobot abot lan operasi kompleks sing ora bisa adaptasi kanggo macem-macem lingkungan lapangan sing kompleks.

Fitur

  1. Rentang spektrum lengkap: kisaran respons spektral: 150nm ~ 1100nm.
  2. Rekaman video HD nyata-wektu / pencitraan digital sing jelas; > 25 bingkai / output pencitraan video S 1080P HD; 4 yuta piksel output pencitraan sing jelas.
  3. Tampilan layar bukti bledosan HD: Tampilan layar bledosan super IPS HD 5-inch.
  4. Lensa target spektrum lengkap sing kompatibel: Kompatibel karo kabeh jinis lensa obyek nggawe pencitraan spektrum lengkap, sing ora mung kompeten nggoleki, nanging uga kompatibel karo pencitraan makro.
  5. Sensitivitas UV sing dhuwur banget: sensitivitas ultra-dhuwur bisa dikurangi kanthi UV lengkap, nganti luwih saka 60% ing 254nm.
  6. Pangurangan swara elektron tingkat sains: Teknologi pangurangan swara tingkat elektron ultraviolet sing ditingkatake (iedoubling).
  7. Sumber cahya jangkauan lengkap: sumber cahya UV sing efisien. Seri sumber cahya eksitasi spektrum lengkap.
  8. Rekaman HD tanpa kompresi lan pencitraan sing jelas banget. Disimpen ing Micro SD / SDHC; Kacepetan format PNG, hemat gambar paling dhuwur: 12G / s

Spesifikasi

Komponen pencitraan

Jarak sing cocog karo spektrum

Jangkauan spektrum efektif: 150nm ~ 1100nm; Tanggapan sensitivitas rata-rata 70% ing wilayah ultraviolet, utamane 60% ing 254nm lan 55% ing 365nm.

Teknologi swara elektronik luwih kuwat

Nggunakake pencipta CMOS tingkat ilmu pengetahuan kanthi permukaan target sing gedhe lan piksel gedhe kanthi katerangan sing paling endhek. Sekaligus, swara latar mburi dipisahake karo teknologi pangurangan swara FPGA lan DSP digital ilmiah, lan gambar kontras dhuwur sing jelas diduweni. Ora dibutuhake pendinginan lan ora ana penambahan tabung perkalian kanggo njupuk gambar bukti fisik spektrum definisi tinggi sing kontinu.

Ukuran sensor

Sensor CMOS tingkat ilmiah sensitivitas UV sing luwih dhuwur diadopsi, kanthi resolusi siji frame 2048 * 2048. Ukuran target gambar yaiku diagonal 1 inci, lan ukuran piksel 5,5 mikron.

Ngolah gambar

Mesin utama sistem rekaman dilengkapi tombol pemrosesan otomatis gambar, sing bisa nyetel gambar kanthi otomatis.

Jinis rana

Rana elektronik, wektu pajanan kanthi otomatis utawa diatur kanthi manual.

Output video lan gambar

1080P 25 frame / output gambar video wektu nyata kapindho, 2048 * 2048 4 megapiksel fotografi bingkai foto nyata.

Kompatibel karo lensa objektif optik khusus kanggo panelusuran lapangan, pengamatan, lan pemotretan fitur rinci

Panjang fokus / Nglewati dawa gelombang

35mm / F2.0 lensa kuarsa sing kompatibel lengkap, kanthi dawane 150nm-2000nm, telusuran bukti bahan tilas jarak 5 meter, panemuan, posisi ing kamera.

Koreksi Achromatic

Koreksi Achromatic, UV / katon / inframerah, gambar transparan lan landhep.

Moto makro

Jarak pencitraan saka 15cm nganti tanpa wates, telusuran area gedhe menyang layar wutuh bekas driji, uga amplifikasi rincian inspeksi file, mung nyetel fokus bisa dadi kabeh pencitraan.

Desain integral

Sumber sinar UV, obyek optik lan desain integrasi filter warna, kompak lan cahya. Sumber cahya eksitasi spektrum lengkap bisa disesuaikan miturut syarat pangguna.

Sistem filter warna khusus kanggo rekaman pidana, cahya UV lan format lan tampilan rekaman

Filter UV band

Filter UV khusus: UVA (254nm), UVC (365nm)

Katon saringan warna

395nm, 445nm, 532nm

Pita inframerah saringan warna

850nm, 940nm

Ngrekam lan nyimpen format

Format RAW / AVI sing ora dikompresi, kertu SDHC kacepetan dhuwur kanggo ngrekam lan nyimpen data video lan gambar.

Format nyimpen gambar: Gambar rekaman HD

Format AVI / ARW; Nalika njupuk sheet siji; BMP, JPEG, TIF lan format liyane.

Pangolahan gambar tambahan wektu nyata

Nyedhiyakake fungsi nyuda latar mburi wektu nyata nalika njupuk bukti materi sidik jari.

Tampilan

5 inci IPS HD, ≥ piksel 720 * 1280. Liwat HDMI kanggo nggayuh ekspansi tampilan layar gedhe kanthi definisi tinggi.

Nganyari sistem kanthi online

Nganyari sistem offline utawa online bisa diwujudake liwat port jaringan pesawat utawa kertu SD, sing mung bisa nambah kinerja sistem

Sistem pasokan listrik

Baterei sing bisa diganti baterei lithium sing bisa diganti.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. minangka Pemasok Utama EOD lan Solusi Keamanan. Staff kabeh profesional teknis lan manajemen sing mumpuni kanggo nyedhiyakake layanan sing wareg.

    Kabeh produk duwe laporan tes tingkat profesional nasional lan sertifikat otorisasi, mula aja nganti yakin supaya bisa produk.

    Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake umur layanan produk dawa lan operator bisa digunakake kanthi aman.

    Kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun kanggo EOD, peralatan Anti-terorisme, piranti Intelijen, lsp.

    Kita wis profesional nyedhiyakake luwih saka 60 negara ing saindenging jagad.

    Ora MOQ kanggo umume barang, pangiriman cepet kanggo item sing disesuaikan.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita