Suit Pembuangan Bom

Katrangan singkat:

Jinis bom jinis iki dirancang minangka peralatan sandhangan khusus utamane kanggo Keamanan Publik, departemen Polisi Bersenjata, kanggo klambi personel kanggo mbusak utawa mbuwang bahan peledak cilik. Nyedhiyakake perlindungan paling dhuwur kanggo pribadi sing saiki, nalika menehi kenyamanan maksimum lan keluwesan kanggo operator. Suit Cooling digunakake kanggo nyedhiyakake lingkungan sing aman lan adhem kanggo personel pembuangan bahan peledak, saengga bisa nindakake karya pembuangan bahan peledak kanthi efisien lan intensif.


Detail Produk

Napa Pilih Kita

Tag Produk

Model: AR-Ⅱ

Jinis bom jinis iki dirancang minangka peralatan sandhangan khusus utamane kanggo Keamanan Publik, departemen Polisi Bersenjata, kanggo klambi personel kanggo mbusak utawa mbuwang bahan peledak cilik. Nyedhiyakake perlindungan paling dhuwur kanggo pribadi sing saiki, nalika menehi kenyamanan maksimum lan keluwesan kanggo operator.

Suit Cooling digunakake kanggo nyedhiyakake lingkungan sing aman lan adhem kanggo personel pembuangan bahan peledak, saengga bisa nindakake karya pembuangan bahan peledak kanthi efisien lan intensif.

Kita produsen ing China, pabrik duwe kapasitas produksi kompetitif. Kita profesional lan bisa nyedhiyakake 100 set produk saben wulan, dikirim sajrone 20 dina kerja. Lan kita adol barang menyang para pelanggan kanthi langsung, bisa mbantu sampeyan ngilangi biaya menengah. Kita yakin kanthi kekuwatan lan kaluwihan, kita bisa dadi pemasok sing kuwat kanggo sampeyan. Kanggo kerja sama pertama, kita bisa menehi conto kanggo sampeyan kanthi rega murah.

Video

Data Teknis Suit Bomb

Topeng Peluru

Kandel

22,4mm

Bobot

1032g

Materi

Komposit transparan organik

Helm anti peluru

Ukurane

361 × 273 × 262mm

Area Proteksi

0,25 m2

Bobot

4104g

Materi

Komposit Kevlar dilaminasi

Sisih ngarep smock

(Awak utama smock)

Ukurane

580 × 520mm

Bobot

1486g

Materi

Kain tenunan 34 lapisan (serat Aramid)

Blast plate + Sisih ngarep smock

Ukuran Plat Tenggorokan

270 × 160 × 19.7mm

Bobot Piring Tenggorokan

1313g

Dimensi Plat weteng

330 × 260 × 19.4mm

Bobot Piring weteng

2058g

Lengen (lengen tengen, lengen kiwa)

Ukurane

500 × 520mm

Bobot

1486g

Materi

Kain tenunan 25 lapisan (serat Aramid)

Punggung paha lan pedhet

(Paha kiwa lan tengen,

Shin Kiri lan Kanan)

Ukurane

530 × 270mm

Bobot

529 g

Materi

Kain tenunan 21 lapisan (serat Aramid)

Sisih ngarepe shin

(Ngiwa lan nengen njaba)

Ukurane

460 × 270mm

Bobot

632 g

Materi

Kain tenunan 30 lapisan (serat Aramid)

Bobot Bunder Total Bobot

32,7kg

Pasokan listrik

Batere 12V

Sistem komunikasi

sistem komunikasi kabel, kompatibel karo sistem komunikasi sing paling akeh

Kipas angin adhem

200 liter / menit, kacepetan sing bisa disetel

Setelan sing adhem

Bobot klambi

1,12 kg

Piranti paket adhem banyu

2,0 kg

Parameter balistik (pengujian V50)

Topeng Peluru

744m / s

Helm anti peluru

780m / s

Sisih ngarep smock (Awak utama smock)

654m / s

Blast plate + Sisih ngarep smock

2022m / s

Lengen (lengen tengen, lengen kiwa)

531 m / s

Punggung paha lan pedhet

(Paha kiwa lan tengen, Shin kiwa lan tengen)

492 m / s

Sisih ngarep (Ngiwa lan nengen njaba)

593 m / s

Rincian Setelan Bom


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. minangka Pemasok Utama EOD lan Solusi Keamanan. Staff kabeh profesional teknis lan manajemen sing mumpuni kanggo nyedhiyakake layanan sing wareg.

    Kabeh produk duwe laporan tes tingkat profesional nasional lan sertifikat otorisasi, mula aja nganti yakin supaya bisa produk.

    Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake umur layanan produk dawa lan operator bisa digunakake kanthi aman.

    Kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun kanggo EOD, peralatan Anti-terorisme, piranti Intelijen, lsp.

    Kita wis profesional nyedhiyakake luwih saka 60 negara ing saindenging jagad.

    Ora MOQ kanggo umume barang, pangiriman cepet kanggo item sing disesuaikan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita