Jammer Bom Multi-band Portabel

Katrangan singkat:

Produk iki duwe volume sithik, bobot entheng, sing gampang digawa kanggo prajurit individu. Piranti kasebut bisa nindakake gangguan pertahanan tumrap teroris lan kriminal, piranti radio kontrol jarak jauh sing umum digunakake lan piranti bledosan sing dikontrol jarak jauh sing di-improvisasi saka alat komunikasi nirkabel sipil sing ana.


Detail Produk

Napa Pilih Kita

Tag Produk

Model: HWBJ-IV

Produk iki duwe volume sithik, bobot entheng, sing gampang digawa kanggo prajurit individu. Piranti kasebut bisa nindakake gangguan pertahanan tumrap teroris lan kriminal, piranti radio kontrol jarak jauh sing umum digunakake lan piranti bledosan sing dikontrol jarak jauh sing di-improvisasi saka alat komunikasi nirkabel sipil sing ana.

Kita produsen ing China, pabrik duwe kapasitas produksi kompetitif. Kita profesional lan bisa nyedhiyakake 100 set produk saben wulan, dikirim sajrone 20 dina kerja. Lan kita adol barang menyang para pelanggan kanthi langsung, bisa mbantu sampeyan ngilangi biaya menengah. Kita yakin kanthi kekuwatan lan kaluwihan, kita bisa dadi pemasok sing kuwat kanggo sampeyan. Kanggo kerja sama pertama, kita bisa menehi conto kanggo sampeyan kanthi rega murah.

Lamaran

Pasukan Pembuangan Bom, Polisi Khusus (SWAT), Perlindhungan VIP, Pasukan Keamanan Militer, Unit Anti Teror, Pasukan Bom, Unit Anti Narkoba, Unit Kontrol Perbatasan, Personel Checkpoint, jinis personel penegak ukum sing entuk manfaat banget saka penyebaran sistem jammer EOD portebel paling apik iki. Dheweke bisa nindakake proses penegakan hukum kanthi luwih efektif kanggo nyuda kemungkinan para penjahat kasebut bocor informasi kasebut.

Data Teknis

Ora

Parameter

1

Rentang frekuensi

Isi tabel iki mung kanggo referensi. Pelanggan kudu menehi band frekuensi ing format iki.

Rentang frekuensi

Pduwe

Antena

Gangguing target

27-80MHz

25 W

A: Serat-kaca

antena epoksi

Remote control dolanan

130-180MHz

25 W

B: Serat-kaca

antena epoksi

Frekuensi VHF, Remote Controller

310-470MHZ

25 W

C: Serat-kaca

antena epoksi

Frekuensi UHF, Remote Controller

800-1000MHz

50 W

Direktori internal

antena Uploaded

2G / 3G / 4G / WIFI

1000-2000MHz

50 W

2000-2500MHz

50 W

2500-3000MHz

50 W

3000-6000MHz

25 W

2

Mode operasi

Tombol Gampang ON / OFF, tampilan OLED sing nuduhake level batere

3

Ngirim daya

300W

4

Konsumsi Daya

MAX 700W

5

Kekuwatan

AC220V / DC24-26V

6

Wektu kerja

DC24V & 30AH internal bisa ndhukung kerja terus-terusan sajrone 60 menit

7

 digunakake ing daya AC.

8

Pangisi daya internal

29.5V & 2A Wektu ngisi daya maksimal 5 jam

9

Bobot (ngemot antena)

35kg

10

Kasus njaba

Pelikan 1660, IP65

11

Keandalan & Keamanan

MTBF≥1000 jam, MTTR≤1 jam


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. minangka Pemasok Utama EOD lan Solusi Keamanan. Staff kabeh profesional teknis lan manajemen sing mumpuni kanggo nyedhiyakake layanan sing wareg.

    Kabeh produk duwe laporan tes tingkat profesional nasional lan sertifikat otorisasi, mula aja nganti yakin supaya bisa produk.

    Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake umur layanan produk dawa lan operator bisa digunakake kanthi aman.

    Kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun kanggo EOD, peralatan Anti-terorisme, piranti Intelijen, lsp.

    Kita wis profesional nyedhiyakake luwih saka 60 negara ing saindenging jagad.

    Ora MOQ kanggo umume barang, pangiriman cepet kanggo item sing disesuaikan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita