Jammer UAV genggem

Katrangan singkat:

Jammer drone dirancang kanggo nyegah telik utawa dilacak utawa dipoto. Jammer Drone Jam Tangan iki minangka salah sawijining piranti macet UAV arah, sing minangka alat macet banget ing pasar. Jammer bentuk UAV yaiku senjata genggaman tumrap UAV, sing mupangat banget, menehi keluwesan lan kesempatan kanggo nanggapi lan nglindhungi kanthi cepet.


Detail Produk

Napa Pilih Kita

Tag Produk

Model: HWGTUS-1

Jammer drone dirancang kanggo nyegah telik utawa dilacak utawa dipoto. Jammer Drone Jam Tangan iki minangka salah sawijining piranti macet UAV arah, sing minangka alat macet banget ing pasar.

Jammer bentuk UAV yaiku senjata genggaman tumrap UAV, sing mupangat banget, menehi keluwesan lan kesempatan kanggo nanggapi lan nglindhungi kanthi cepet.

Kita produsen ing China, pabrik duwe kapasitas produksi kompetitif. Kita profesional lan bisa nyedhiyakake 100 set produk saben wulan, dikirim sajrone 20 dina kerja. Lan kita adol barang menyang para pelanggan kanthi langsung, bisa mbantu sampeyan ngilangi biaya menengah. Kita yakin kanthi kekuwatan lan kaluwihan, kita bisa dadi pemasok sing kuwat kanggo sampeyan. Kanggo kerja sama pertama, kita bisa menehi conto kanggo sampeyan kanthi rega murah.

Video

Fitur

► 2,4kg tanpa bedhil, dadi gampang digawa, operasi cepet, efisiensi dhuwur.

► Emisi 4 frekuensi (900MHz, 1.5GHz, 2.4GHz, 5.8GHz), cocog karo umume warga sipil.

► Loro Baterai Lithium supaya bisa digunakake sajrone 2 jam.

► Entuk arah antena sing dhuwur, polusi elektromagnetik sithik.

Spesifikasi Teknis

Mode Jamming

Ngusir UAV

Force UAV Landing

Pita panutup frekuensi

BAND1: 900Mhz

BAND2: 1.5Ghz (GPS)

BAND3: 2.4Ghz

BAND4: 5.8Ghz

Jamming Jarak

1000M - 2000M

Kapasitas batere

3000mAh

Wektu kerja terus-terusan

Luwih saka Rong jam

Bobot total

≦ 3.1KG (Host 1.85kg, Batere 0,55kg, Target target 0.62kg)

Ukurane

L 490mm x W 60mm x H 300mm (kanthi tampilan 80mm)

Lingkungan operasi

Host: -25 ℃ ~ + 50 ℃

Batere: -5 ℃ ~ + 50 ℃


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. minangka Pemasok Utama EOD lan Solusi Keamanan. Staff kabeh profesional teknis lan manajemen sing mumpuni kanggo nyedhiyakake layanan sing wareg.

    Kabeh produk duwe laporan tes tingkat profesional nasional lan sertifikat otorisasi, mula aja nganti yakin supaya bisa produk.

    Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake umur layanan produk dawa lan operator bisa digunakake kanthi aman.

    Kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun kanggo EOD, peralatan Anti-terorisme, piranti Intelijen, lsp.

    Kita wis profesional nyedhiyakake luwih saka 60 negara ing saindenging jagad.

    Ora MOQ kanggo umume barang, pangiriman cepet kanggo item sing disesuaikan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita