Jammer UAV tetep

Katrangan singkat:

Sistem HWUDS-1 ngirimake kemampuan macet drone kita ing kasus IP67 sing atos kanggo instalasi permanen ing bangunan. Kaya kabeh jammer omni-arah, HWUDS-1 bisa nyebabake gangguan ing piranti liyane, kita wis ngatasi masalah iki kanthi nyoba nggunakake daya paling sithik kanggo ngalahake drone kasebut.


Detail Produk

Napa Pilih Kita

Tag Produk

Model: HWUDS-1

Sistem HWUDS-1 ngirimake kemampuan macet drone kita ing kasus IP67 sing atos kanggo instalasi permanen ing bangunan. Kaya kabeh jammer omni-arah, HWUDS-1 bisa nyebabake gangguan ing piranti liyane, kita wis ngatasi masalah iki kanthi nyoba nggunakake daya paling sithik kanggo ngalahake drone kasebut.

Kita produsen ing China, pabrik duwe kapasitas produksi kompetitif. Kita profesional lan bisa nyedhiyakake 100 set produk saben wulan, dikirim sajrone 20 dina kerja. Lan kita adol barang menyang para pelanggan kanthi langsung, bisa mbantu sampeyan ngilangi biaya menengah. Kita yakin kanthi kekuwatan lan kaluwihan, kita bisa dadi pemasok sing kuwat kanggo sampeyan. Kanggo kerja sama pertama, kita bisa menehi conto kanggo sampeyan kanthi rega murah.

Video

Fitur

► Emisi multi-band, ngalahake UAV sing sipil

► Radius Pertahanan: ≧ 1500M

► Sudut Pertahanan: 360 °

► Desain Bukti banyu: IP67

► Kabeh-cuaca bisa digunakake

► Pertahanan kanthi otomatis sawise diinstal

Spesifikasi Teknis

Mode Jamming

Ngusir UAV

Meksa landing UAV

Range frekuensi kerja

BAND1: 840 - 930Mhz

BAND2: 1550 - 1620Mhz / GPS

BAND3: 2400 - 2500Mhz

BAND4: 5640 - 5940Mhz

Sudut Pertahanan

360 °

Radius Pertahanan

≧ 1500M

Pasokan Daya

AC100-240V / 50-60Hz

Wektu kerja terus-terusan

Kabeh wektu

Bobot

15KG

Tingkat Perlindhungan

IP67

Lingkungan operasi

-40 ℃ ~ + 55 ℃

Mode Operasi

Manual

Remote Control


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. minangka Pemasok Utama EOD lan Solusi Keamanan. Staff kabeh profesional teknis lan manajemen sing mumpuni kanggo nyedhiyakake layanan sing wareg.

    Kabeh produk duwe laporan tes tingkat profesional nasional lan sertifikat otorisasi, mula aja nganti yakin supaya bisa produk.

    Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake umur layanan produk dawa lan operator bisa digunakake kanthi aman.

    Kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun kanggo EOD, peralatan Anti-terorisme, piranti Intelijen, lsp.

    Kita wis profesional nyedhiyakake luwih saka 60 negara ing saindenging jagad.

    Ora MOQ kanggo umume barang, pangiriman cepet kanggo item sing disesuaikan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita