Sistem Visi Wengi sing Cahya Cahya

Katrangan singkat:

Piranti sesanti wengi iki nyedhiyakake gambar ndeleng definisi tinggi ing wayah awan, lan paling apik ing kahanan cahya lan wengi sing kurang. Kita produsen ing China, pabrik duwe kapasitas produksi kompetitif. Kita profesional lan bisa nyedhiyakake 100 set produk saben wulan, dikirim sajrone 20 dina kerja. Lan kita adol barang menyang para pelanggan kanthi langsung, bisa mbantu sampeyan ngilangi biaya menengah. Kita yakin kanthi kekuwatan lan kaluwihan, kita bisa dadi pemasok sing kuwat kanggo sampeyan. Kanggo kerja sama pertama, kita bisa menehi conto kanggo sampeyan kanthi rega murah.


Detail Produk

Napa Pilih Kita

Tag Produk

Model : HW-CSYS-Ⅲ

Piranti sesanti wengi iki nyedhiyakake gambar ndeleng definisi tinggi ing wayah awan, lan paling apik ing kahanan cahya lan wengi sing kurang.

Kita produsen ing China, pabrik duwe kapasitas produksi kompetitif. Kita profesional lan bisa nyedhiyakake 100 set produk saben wulan, dikirim sajrone 20 dina kerja. Lan kita adol barang menyang para pelanggan kanthi langsung, bisa mbantu sampeyan ngilangi biaya menengah. Kita yakin kanthi kekuwatan lan kaluwihan, kita bisa dadi pemasok sing kuwat kanggo sampeyan. Kanggo kerja sama pertama, kita bisa menehi conto kanggo sampeyan kanthi rega murah.

Video

Fitur

● Bisa digunakake ing lingkungan sing kurang cahya ing wayah wengi.

● Video sing dibutuhake warna lengkap lan definisi tinggi sing bisa dadi bukti sing dituduhake menyang pengadilan.

● Pencahayaan minimal warna bisa tekan 0,000001lux.

● Lensa foto profesional fokus fokus ((120-300 mm) kanthi aperture gedhe.

● Layar sentuh HD 7 inci lengkap, kamera video hard disk SSD.

● Desain integrasi portabel, paket baterai lithium kapadhetan internal (wektu kerja ≧ 3 jam)

● Bisa ngerti kanthi jelas pasuryan lan nomer mobil plat sing adoh saka 500m.

VR (Opsional)

 Lampu suplemen laser (Opsional)

Shooting gambars saka 300meter ( ing wayah wengi)

Spesifikasi

Data Teknis Wawasan Wengi

Range Pengamatan ing cahya sithik

Udakara 1500m

Rentang Pangenalan ing cahya sithik

Udakara 300m

Jinis sensor

CMOS

Piksel sing efektif

1945 (H) * 1225 (V)

Resolusi video kasebut

1080P (25fps)

Sinyal video kasebut

SDI

Pencahayaan minimal warna

0,000001LUX

Jembar dinamis

120db

Ukurane layar

LCD layar lebar IPS 7 inci

Resolusi layar

1920 * 1200

Padhang layar

1500nit

Mode operasi

Kontrol layar tutul

Media panyimpenan

standar 1TB (maksimal 2TB)

Format file video

MOV (kode 10 bit)

Tegangan kerja

DC 9-12V

Konsumsi daya

21W

Wektu kerja

3 jam (batere internal)

Batere serep

11.1V 13AH (6 jam panggunaan normal)

Kualitas mesin kabeh

5,6 Kg


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. minangka Pemasok Utama EOD lan Solusi Keamanan. Staff kabeh profesional teknis lan manajemen sing mumpuni kanggo nyedhiyakake layanan sing wareg.

    Kabeh produk duwe laporan tes tingkat profesional nasional lan sertifikat otorisasi, mula aja nganti yakin supaya bisa produk.

    Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake umur layanan produk dawa lan operator bisa digunakake kanthi aman.

    Kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun kanggo EOD, peralatan Anti-terorisme, piranti Intelijen, lsp.

    Kita wis profesional nyedhiyakake luwih saka 60 negara ing saindenging jagad.

    Ora MOQ kanggo umume barang, pangiriman cepet kanggo item sing disesuaikan.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita