Ngrungokake Stereo Liwat Sistem Tembok

Katrangan singkat:

Ngrungokake stereo multi-fungsi liwat piranti tembok minangka sing paling anyar ing produk sing padha saiki, sing bisa menehi informasi audio paling cetha kanggo pamirsa sing bakal dingerteni. Iki minangka ampli khusus sing bakal entuk swara paling sithik liwat obyek padhet kaya tembok, dadi sampeyan bisa ngrungokake kedadeyan ing sisih liyane. Mikrofon kontak minangka pin keramik sing digawe khusus kanggo ngonversi getaran dadi swara bisu. Nduwe loro transduser sing kuat kalebu piranti ngawasi sing luar biasa. Iki digunakake ing departemen polisi, pakunjaran lan intelijen.


Detail Produk

Napa Pilih Kita

Tag Produk

Model: HWCW-IV

Ngrungokake stereo multi-fungsi liwat piranti tembok iki bisa menehi informasi audio paling cetha kanggo pamireng sing bakal dingerteni. Iki minangka ampli khusus sing bakal entuk swara paling sithik liwat obyek padhet kaya tembok, dadi sampeyan bisa ngrungokake kedadeyan ing sisih liyane. Mikrofon kontak minangka pin keramik sing digawe khusus kanggo ngonversi getaran dadi swara bisu. Nduwe loro transduser sing kuat kalebu piranti ngawasi sing luar biasa. Iki digunakake ing departemen polisi, pakunjaran lan intelijen.

Kita produsen ing China, pabrik duwe kapasitas produksi kompetitif. Kita profesional lan bisa nyedhiyakake 100 set produk saben wulan, dikirim sajrone 20 dina kerja. Lan kita adol barang menyang para pelanggan kanthi langsung, bisa mbantu sampeyan ngilangi biaya menengah. Kita yakin kanthi kekuwatan lan kaluwihan, kita bisa dadi pemasok sing kuwat kanggo sampeyan. Kanggo kerja sama pertama, kita bisa menehi conto kanggo sampeyan kanthi rega murah.

Video

Fitur

● Sensitivitas Deteksi Dhuwur.

● Frekuensi ambang, entuk ampli lan mikropon bisa diatur.

● Entuk ampli bisa disetel tanpa wates.

● Wong bisa ngawasi nganggo saluran 1, saluran 2 kanthi kapisah utawa bebarengan.

● Fungsi ngrekam internal, bisa ngrekam kanthi otomatis nalika masang kertu memori khusus.

Spesifikasi Teknis

Ukuran

MCU (unit kontrol utama): 131 × 125 × 42mm; 41 × 18 × 15mm

Bobot total

956g

Pasokan Daya

Batere batere 9V

Wektu Nggunakake Baterai

5 jam tanpa ngrekam; 4 jam kanthi rekaman

Input audio

Trek dobel kiwa lan tengen

Output audio

Output kiwa lan tengen bebarengan, utawa output kiwa lan tengen kanthi kapisah

Nyetel audio

Entuk imbuhan, frekuensi kurang, imbuhan filter frekuensi dhuwur

lan pangaturan volume

Output headphone

3,5 "antarmuka standar

Output ngrekam

Modul rekaman internal, rekaman wektu nyata kanthi memori rekaman USB eksternal

Memori ngrekam

16GB (rekaman terus-terusan udakara 500 jam)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. minangka Pemasok Utama EOD lan Solusi Keamanan. Staff kabeh profesional teknis lan manajemen sing mumpuni kanggo nyedhiyakake layanan sing wareg.

    Kabeh produk duwe laporan tes tingkat profesional nasional lan sertifikat otorisasi, mula aja nganti yakin supaya bisa produk.

    Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake umur layanan produk dawa lan operator bisa digunakake kanthi aman.

    Kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun kanggo EOD, peralatan Anti-terorisme, piranti Intelijen, lsp.

    Kita wis profesional nyedhiyakake luwih saka 60 negara ing saindenging jagad.

    Ora MOQ kanggo umume barang, pangiriman cepet kanggo item sing disesuaikan.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita